سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آش رشته


آش رشته

● مواد لازم:
رشته آماده شده مخصوص آش=۷۵۰ گرم
سبزی آش=۲ کیلو
(تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)
نخود و لوبیا و عدس مجموعا به تساوی=۷۵۰ گرم
پیاز سرخ کرده=۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
کشک سائیده غلیظ=۴ …

مواد لازم:

رشته آماده شده مخصوص آش=۷۵۰ گرم

سبزی آش=۲ کیلو

(تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)

نخود و لوبیا و عدس مجموعا به تساوی=۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده=۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

کشک سائیده غلیظ=۴ تا ۵ لیوان

نمک و فلفل=به مقدار کافی

طرز تهیه:

حبوبات را که قبلا خیس کرده‌ایم با پیاز سرخ کرده (که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم)می‌گذاریم کاملاً بپزد بعد سبزی را تمیز و خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزی‌ها بپزند،دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم می‌زنیم رشته را در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد ولی رشته نباید خرد شود،بعد آش را از روی آتش بر می‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپخوری می‌کشیم و روی آنرا با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.