سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
پیتزا راتاتویی
340 گرم خمیر پیتزا منجمد
یک عدد فلفل دلمه ای
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
دو فنجان بادمجان که مکعبی بریده شده باشد.
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
شش حبه سیر که ریز خرد شده باشند.
یک فنجان کدو سبز که نازک برش خورده باشد.
یک فنجان کدو که نازک برش خرده باشد.
یک قاشق غذا خوری پونه کوهی تازه و خرد شده
یک دوم فنجان سس مارینارا (یک نوع سس ایتالیایی که از ترکیب گوجه فرنگی، سیر، سبزیجات معطر و پیاز درست می شود)
دو قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
85 گرم پنیر موزارلا، به قطعات کوچک تکه تکه شده باشد.
سه چهارم فنجان اسلایس های بسیار نازک پیاز قرمز
یک چهارم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
یک سوم فنجان برگ های تازه ریحان تکه تکه شده
یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
روش پخت:
خمیر پیتزای منجمد شده را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید و رویش را بپوشانید.شعله یا قسمت بالایی فر را روشن کنید و بگذارید فر گرم شود.
فلفل دلمه ای را از طول به دو قسمت تقسیم کنید، دانه ها و محتویاتش را خالی کنید. دو نیمه فلفل را در حالی که پوستشان رو به بالا است روی یک سینی پخت پوشیده شده از فویل قرار دهید. به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی که سطحشان کمی سیاه شود اجازه دهید در فر بمانند. فلفل ها را در فویل بپیچید، محکم ببندید و اجازه دهید 10 دقیقه بمانند. سپس پوستشان را بکنید و به قطعات ضخیم تقسیمشان کنید.
یک سینی سنگین را داخل فر قرار دهید، فر را تا دمای 500 درجه فارنهایت ( 260 سانتی گراد ) گرم کنید.
یک ماهی تابه بزرگ نچسب را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. یک قاشق غذا خوری روغن اضافه کنید، ماهی تابه را تکان دهید تا همه آن چرب شود. بادمجان ها را اضافه و 3 دقیقه سرخشان کنید. یک چهارم قاشق چای خوری نمک و سیر اضافه کنید و 2 دقیقه سرخ کنید. ترکیب بادمجان را از ماهی تابه خارج کنید و کنار بگذارید. کدو سبز، کدو و پونه کوهی را به ماهی تابه اضافه کنید و 3 دقیقه سرخ کنید. ترکیب کدو سبز را از ماهی تابه خارج کنید، کنار بگذارید.
سس مارینار و سرکه بالزامیک را ترکیب کنید. خمیر پیتزا را تبدیل به دایره ای 35 سانتی تبدیل کنید. آن را با یک چنگال آزدانه سوراخ کنید. سینی سنگین را از فر بیرون بیاورید، روی آن کمی آرد ذرت بریزید. خمیر را روی سینی قرار دهید. به مدت 5 دقیقه در دمای 500 درجه فارنهایت بپزید و از فر بیرون بیاورید. میکس ماریناری که درست کرده بودید را روی سطح خمیر بمالید اما همه خمیر را آغشته نکنید و یک مرز یک سانتی با لبه ها ایجاد کنید. روی سس، نیمی از پنیر موزارلا را بریزید و روی پنیر ترکیب کدو سبز را بچینید. باقی موزارلا، ترکیب بادمجان، فلفل ها و حلقه های پیاز را روی مواد قبلی قرار دهید. روی این مواد پارمسان بریزید. 10 دقیقه یا تا زمانی که رویه پیتزا کامل شود به پختن ادامه دهید. روی پیتزا ریحان و فلفل خرد شده بریزید و آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.
وب سایت دکتر کرمانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست