یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا

لازانیا با قارچ


لازانیا با قارچ

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
▪ قارچ ۲۵۰ گرم
▪ فلفل درشت دلمه‌ای ۱ عدد
▪ رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم
▪ سس سفید ۲ پیمانه
▪ پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
▪ …

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

قارچ ۲۵۰ گرم

فلفل درشت دلمه‌ای ۱ عدد

رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری

سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم

سس سفید ۲ پیمانه

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

پودر اورگانو ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز سرخ‌کرده ۳ قاشق سوپ‌خوری

ورقه لازانیا ۸ عدد

طرز تهیه

گوشت چرخ‌کرده را با نمک و فلفل و کمی روغن تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. فلفل را اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. بعد فلفل سبز را خلال کنید و به آن اضافه کنید. حالا قارچ‌ها را تمیز کنید و سپس ورقه‌ورقه ببرید و با کمی نمک، ۲ قاشق آب لیمو و کمی روغن، تفتش دهید و به مواد فوق اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن همه‌ی مواد، فلفل و پودر اورگانو را هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. ورقه‌های لازانیا را در آب جوش و نمک، نرم کنید و کف ظرف را چرب کنید. یک ردیف لازانیا ته ظرف بگذارید و روی آن قارچ و گوشت بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس نیمی از سس سفید، مقداری پنیر و گوجه‌فرنگی... این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. فر را روشن کنید و لازانیا را با حرارت ۳۵ درجه، به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.