جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
سالاد ذرت و مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴۱۰ گرم
سیب زرد: یك عدد
ذرت كنسروی: یك قوطی (بدون آب)
نمك: نصف قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان یا ذرت: ۶ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز یا سبز: یك عدد
آبلیمو ترش: ۶ قاشق چایخوری
آب گریپفروت: یك چهارم پیمانه
پودر شكر: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را پخته و آنها را باریك به قطریك سانتی میبریم. همچنین فلفلها را شسته وقسمتهای سفید و دانههای آن را جدا كرده،گوشت آن را خرد میكنیم. آن گاه سیب را بهچهار قسمت بریده و هستههای آن را جدا وخردشان میكنیم. سپس ۳ قاشق چایخوری ازآبلیمو را روی آن میریزیم تا سیاه نشود. در اینمرحله ذرت را در كاسه بزرگی ریخته و مرغ، فلفلو سیب را به آن اضافه میكنیم. باقیمانده آبلیمو،آب گریپ فروت، نمك، شكر و روغن را خوبمخلوط كرده و به هم میزنیم. آن گاه مخلوط راچشیده و در صورت نیاز كمی شكر به آن اضافهمیكنیم. در مرحله آخر سس را اضافه كرده وخوب با هم مخلوطشان میكنیم. در این هنگامسالاد آماده است.
ارزش غذایی:
كالری: ۲۹۵ كیلوكالری
پروتئین: ۲۷ گرم
چربی: ۸ گرم
هیدرات كربن: ۲۹ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست