شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

سالاد ذرت‌ و مرغ‌


سالاد ذرت‌ و مرغ‌

●مواد لازم‌:
سینه‌ مرغ‌: ۴۱۰ گرم‌
سیب‌ زرد: یك‌ عدد
ذرت‌ كنسروی‌: یك‌ قوطی‌ (بدون‌ آب‌)
نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
روغن‌ آفتابگردان‌ یا ذرت‌: ۶ قاشق‌ چایخوری‌
فلفل‌ دلمه‌ای‌ قرمز …

مواد لازم‌:

سینه‌ مرغ‌: ۴۱۰ گرم‌

سیب‌ زرد: یك‌ عدد

ذرت‌ كنسروی‌: یك‌ قوطی‌ (بدون‌ آب‌)

نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌

روغن‌ آفتابگردان‌ یا ذرت‌: ۶ قاشق‌ چایخوری‌

فلفل‌ دلمه‌ای‌ قرمز یا سبز: یك‌ عدد

آبلیمو ترش‌: ۶ قاشق‌ چایخوری‌

آب‌ گریپ‌فروت‌: یك‌ چهارم‌ پیمانه‌

پودر شكر: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌

طرز تهیه‌:

ابتدا سینه‌ مرغ‌ را پخته‌ و آنها را باریك‌ به‌ قطریك‌ سانتی‌ می‌بریم‌. همچنین‌ فلفل‌ها را شسته‌ وقسمت‌های‌ سفید و دانه‌های‌ آن‌ را جدا كرده‌،گوشت‌ آن‌ را خرد می‌كنیم‌. آن‌ گاه‌ سیب‌ را به‌چهار قسمت‌ بریده‌ و هسته‌های‌ آن‌ را جدا وخردشان‌ می‌كنیم‌. سپس‌ ۳ قاشق‌ چایخوری‌ ازآبلیمو را روی‌ آن‌ می‌ریزیم‌ تا سیاه‌ نشود. در این‌مرحله‌ ذرت‌ را در كاسه‌ بزرگی‌ ریخته‌ و مرغ‌، فلفل‌و سیب‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌. باقیمانده‌ آبلیمو،آب‌ گریپ‌ فروت‌، نمك‌، شكر و روغن‌ را خوب‌مخلوط كرده‌ و به‌ هم‌ می‌زنیم‌. آن‌ گاه‌ مخلوط راچشیده‌ و در صورت‌ نیاز كمی‌ شكر به‌ آن‌ اضافه‌می‌كنیم‌. در مرحله‌ آخر سس‌ را اضافه‌ كرده‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوطشان‌ می‌كنیم‌. در این‌ هنگام‌سالاد آماده‌ است‌.

ارزش‌ غذایی‌:

كالری‌: ۲۹۵ كیلوكالری‌

پروتئین‌: ۲۷ گرم‌

چربی‌: ۸ گرم‌

هیدرات‌ كربن‌: ۲۹ گرم‌