شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

شکلات مارکیز


شکلات مارکیز

شکلات تلخ سرشار از ترکیب های ارگانیکه و به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنه. این مواد ارگانیک شامل پلی فنولز، فلاوانوئید کاتکینز و... است.

مواد لازم:

*شکلات تلخ- ۳۰۰ گرم *کره نرم- ۱۵۰ گرم *پودر قند- ۱۵۰ گرم *پودر کاکائو- ۶ قاشق غذاخوری

*تخم مرغ- ۶ عدد *خامه- ۴۵۰ میلی لیتر *بیسکویت شکلاتی- ۳۰۰ گرم

طرز تهیه: *شکلات را تکه و به طریق بن ماری آب کنین سپس از روی حرارت بردارین و بذارین خنک بشه.

*کره و نصف شکر را در کاسه قرار بدین و هم بزنین تا سبک و خامه ای بشه بعد پودر کاکائو رو به اون اضافه کنین.

*سفیده رو از زرده تخم مرغ جدا کنین.

*زرده تخم مرغ رو با بقیه شکر هم بزنین تا خامه ای و یک دست بشه.

*در کاسه دیگری خامه رو بزنین تا فرم بگیره.

*شکلات آب شده رو با مخلوط کره به آرامی قاطی کنین. مخلوط تخم مرغ رو به اون اضافه کنین. سپس خامه رو به آرامی به مواد اضافه کنید.

*قالب رو با سه لایه سلفون بپوشونین به طوری که ۱۰ سانتی متر از لبه ها بالاتر باشه.

*مقداری از موادرو کف قالب بریزین، سپس لایه ای از بیسکویت، رو بریزین این کار روادامه بدین تا موادتون تموم بشه.

*با سلفون روی اونو بپوشونین و به مدت یک شب کامل در یخچال قرار بدین.

*قبل از سرو، دسر رو در فریزر قرار بدین تا راحت تر برش بخوره.

دسر آن را در بشقاب برگردونین، سلفون را دربیارین و برش بزنین.

ارزش غذایی هر پرس: کالری-۷۴۳ * پروتئین ۸ گرم * کربوهیدرات ۶۰ گرم * چربی- ۵۴ گرم * فیبر- یک گرم * قند ۵۷ گرم

خواص شکلات تلخ:

شکلات تلخ سرشار از ترکیب های ارگانیکه و به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنه. این مواد ارگانیک شامل پلی فنولز، فلاوانوئید کاتکینز و... است.