سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
کباب سبزیجات
مواد لازم برای تهیه حدود ۲۰ سیخ کباب
یک عدد کدوی خورشتی بزرگ ( ۲۵۰ گرم ) که خلالی شده باشد
سه عدد هویج ( ۳۰۰ گرم ) : رنده شده
یک چهارم کلم سفید ( ۲۰۰ گرم ) : خرد شده
یک عدد پیاز : نازک خلالی شده
۲ فنجان دانه سویای آب پز شده : ( ۵۰۰ گرم )
۴ تا ۶ عدد سیب زمینی پخته شده
۴ تا ۵ عدد فلفل سبز و قرمز : ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری گارام ماسالا
توضیح : گارام ماسالا یک ادویه هندی است که ترکیبی از هل، زیره،دارچین و فلفل سیاه می باشد و طعم تندی دارد.
یک قاشق سوپخوری زیره سبز
یک قاشق سوپخوری آرد ذرت (cornstarch)
یک قاشق سوپخوری آرد سفید ساده
نمک به مقدار لازم
مایع خمیر(batter)
شش قاشق سوپخوری آرد سفید
یک دوم ( ۱/۲ ) قاشق چایخوری زردچوبه
آب به مقدار لازم ( برای تهیه یک مایع خمیری مثل مایع خمیر کرپ یعنی به همون غلظت باید روون باشه مایعمون )
۲۰ عدد سیخ کباب چوبی بامبو
پودر سوخاری که می تواند با طعم سیر یا سبزیجات باشد
شیرسویا برای براق کردن روی کباب ها
طرز تهیه :
تمام مواد لازم برای تهیه مایه خمیر را در کاسه ای مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم ( آرد و زرد چوبه و آب ) .
سیب زمینی های پخته را پوست بکنید و طوری خرد کنید که نرم وله شود.
سویای پخته را هم نرم و له کنید .
آبی را که از رنده شدن هویچ ابجاد شده است از آن جدا کنید.
این نکته خیلی مهم است که آب سبزیجات را بگیرم وگرنه کباب ها ممکن است ترک بردارد و یا هنگام پخت متلاشی شود.
در یک قابلمه نچسب، کلم و کدوی خرد شده را بریزید. آن قدر بهم بزنید تا آب پس دهند.
اگر آبی پس نداد مقدار کمی نمک روی آنها بپاشبد تا اب خود رو پس دهد.
آب خارج شده از آنها را جدا کنید و دور بریزید.
دو قاشق غذاخوری اب به قابلمه اضافه کنید، پیاز و زردچوبه و گارام ماسالا و زیره سبز رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید و برای چند دقیقه روی حرارت تفت دهید.مقدار اب را متعادل کنید ( اگه احتیاج داشت اب اضافه کنید ) از روی حرارت بردارید و به مخلوط سیب زمینی و سویا اضافه کنید.
تمام مواد باقی مانده مثل ارد سفید و ارد ذرت و نمک را هم اضافه می کنید و خوب مخلوط میکنیم .
بهتر است که با دست ورز دهیم.
به اندازه یک توپ کوچیک از این مخلوط بر می دارید و با کف دست دور سیخ چوبی فرم بدهید.
با یک برس روی کباب ها را از مخلوط مایع خمیرمان آغشته می کنیم (می مالیم) بعد در پودر سوخاری می غلطانیم به طوریکه همه جای کباب پوشانده شود. بعد کباب ها را در سینی فر که چرب کرده اید بگذارید.
به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
بعد آنها رو برمیگردانیم و روی آنها را شیر سویا می مالیم.
دوباره برای ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
می توانیم به جای دو تا ۳۰ دقیقه ۴ بار به فاصله ۱۵ دقیقه یک بار این کار را انجام دهیم. کباب های ما آماده است از فر در می آوریم و سرو می کنیم .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
تهران کنکور هواشناسی امتحانات نهایی شورای شهر تهران شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس سیل قوه قضاییه بارش باران
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو سایپا
شهادت رئیس جمهور سینمای ایران سینما تلویزیون لیلا حاتمی سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی نمایشگاه کتاب کتاب
کنکور ۱۴۰۳ گوگل دانش بنیان دانشگاه تهران تجهیزات پزشکی تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی جنگ غزه ترکیه روسیه امیرعبداللهیان اسرائیل غزه آمریکا فلسطین چین حماس ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی منچسترسیتی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل تبلیغات سامسونگ ناسا موبایل آیفون فناوری
سرطان سزارین رژیم غذایی آلزایمر طول عمر کاهش وزن شادی فشار خون مغز انسان افسردگی