جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

ماهی در فر و بدون استفاده از روغن


ماهی در فر و بدون استفاده از روغن

● مواد لازم:
▪ ماهی قزل آلا کوچک: ۱عدد ،
▪ گوجه فرنگی حلقه شده : ۱عدد،
▪ لیمو ترش تازه حلقه شده : ۱ عدد،
▪ نمک، پودر زنجبیل، سیر و شوید تازه : به میزان لازم
● طرز تهیه:
بهترین روش طبخ برای …

مواد لازم:

ماهی قزل آلا کوچک:

۱عدد ،

گوجه فرنگی حلقه شده :

۱عدد،

لیمو ترش تازه حلقه شده :

۱ عدد،

نمک، پودر زنجبیل، سیر و شوید تازه :

به میزان لازم

طرز تهیه:

بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن را کمی سیر تازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید . روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و بعد چند حلقه لیموترش و بعد ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و بعد دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید. در مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی می رود و بسیار خوشمزه است .

نکات تغذیه ای :

نکته قابل توجه اینکه افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند. خوردن لیمو ترش تازه به همراه ماهی باعث افزایش جذب آهن آن در بدن می شود زیرا لیمو ترش دارای ویتامین «سی» است که کمک کننده جذب آهن است .



همچنین مشاهده کنید