پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
کرم تیرامیسو
مواد لازم:
پنیر خامهای:
۴۰۰گرم
خامه فرمگرفته:
۴۰۰ گرم
پودر شکر:
۱۵۰ گرم
پودر نسکافه:
۳ قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر:
به تعداد لازم
قهوه فرانسه دم کرده :
یک فنجان
روش تهیه:
ابتدا پودر نسکافه و پودر شکر را با هم آسیاب کرده و الک میکنیم، پنیر خامهای و خامه را با هم مخلوط میکنیم و در حد مخلوطشدن با همزن برقی هم میزنیم. نیمی از مخلوط پودر شکر و پودر نسکافه را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم میزنیم. ظرف ترجیحا چینی یا سرامیک با ارتفاع نسبتا کم در نظر میگیریم. مقداری از کرم آماده را داخل ظرف ریخته و پخش میکنیم و از مخلوط پودری روی سطح آن الک میکنیم. چند لیدی فینگر را داخل قهوه فرانسه زده و روی کرم میچینیم و دوباره روی آن را با کرم میپوشانیم. این کار را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود. روی ظرف را در نهایت از پودری که داریم الک کرده و با شکلات تزئین میکنیم. سپس آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حتما تیرامیسو باید یک شب در یخچال بماند تا لذیذ و آماده مصرف شود.
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران روز معلم آمریکا معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران زلزله هواشناسی معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه چین روسیه نوار غزه حماس عربستان ترکیه اوکراین
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری