چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

آش اسفناج


●مواد لازم:
اسفناج: یك كیلو
آرد برنج: دو قاشق غذاخوری
لپه: یك پیمانه
سویا: ۱/۲پیمانه
كره: ۱۰۰ گرم
آبغوره: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: پنج عدد
نمك و فلفل: دو قاشق چای‌خوری، ۱/۸ قاشق غذاخوری

مواد لازم:

اسفناج: یك كیلو

آرد برنج: دو قاشق غذاخوری

لپه: یك پیمانه

سویا: ۱/۲پیمانه

كره: ۱۰۰ گرم

آبغوره: چهار قاشق غذاخوری

پیاز: پنج عدد

نمك و فلفل: دو قاشق چای‌خوری، ۱/۸ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۱/۲ پیمانه

نعناع خشك: دو قاشق چای‌خوری

آب: شش پیمانه

زرد چوبه: یك قاشق چای‌خوری

آرد لپه: دو قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

آرد برنج را با آب سرد حل كرده از صافی رد می‌كنیم تا زلال شود بعد شش پیمانه آب را اضافه می‌كنیم روی حرارت مرتب هم می‌زنیم تا جوش آید و گلوله نشود.

لپه‌ای را كه از قبل حدود ۲ ساعت خیس كرده بودیم به آن اضافه می‌كنیم و بعد اسفناج را كه از قبل شسته و خرد كرده بودیم را همراه كره به مواد قبلی اضافه كرده، پیازها را سرخ كرده وقتی طلایی شد زردچوبه را اضافه می‌كنیم .۱/۲ پیاز سرخ شده را با نمك و فلفل در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد.

هنگام كشیدن آش، آبغوره را داخل آن می‌ریزیم و روی آن را با پیاز و نعناع داغ و كوفته ریزه سویا تزیین می‌كنیم.

طرز تهیه كوفته ریزه: سویا را ۱۰ دقیقه خیس می‌كنیم ۵ دقیقه می‌جوشانیم. یك عدد پیاز را رنده می‌كنیم آرد لپه، نمك و ادویه را اضافه می‌كنیم و به صورت كوفته ریزه در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌كنیم.