چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
آش اسفناج
مواد لازم:
اسفناج: یك كیلو
آرد برنج: دو قاشق غذاخوری
لپه: یك پیمانه
سویا: ۱/۲پیمانه
كره: ۱۰۰ گرم
آبغوره: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: پنج عدد
نمك و فلفل: دو قاشق چایخوری، ۱/۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
نعناع خشك: دو قاشق چایخوری
آب: شش پیمانه
زرد چوبه: یك قاشق چایخوری
آرد لپه: دو قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد برنج را با آب سرد حل كرده از صافی رد میكنیم تا زلال شود بعد شش پیمانه آب را اضافه میكنیم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا جوش آید و گلوله نشود.
لپهای را كه از قبل حدود ۲ ساعت خیس كرده بودیم به آن اضافه میكنیم و بعد اسفناج را كه از قبل شسته و خرد كرده بودیم را همراه كره به مواد قبلی اضافه كرده، پیازها را سرخ كرده وقتی طلایی شد زردچوبه را اضافه میكنیم .۱/۲ پیاز سرخ شده را با نمك و فلفل در آش میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد.
هنگام كشیدن آش، آبغوره را داخل آن میریزیم و روی آن را با پیاز و نعناع داغ و كوفته ریزه سویا تزیین میكنیم.
طرز تهیه كوفته ریزه: سویا را ۱۰ دقیقه خیس میكنیم ۵ دقیقه میجوشانیم. یك عدد پیاز را رنده میكنیم آرد لپه، نمك و ادویه را اضافه میكنیم و به صورت كوفته ریزه در میآوریم و در روغن سرخ میكنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
تهران شهرداری تهران پلیس بارش باران قتل زلزله حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
مسکن خودرو حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تئاتر تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب صدا و سیما
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون گوگل مایکروسافت باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون