سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته تخم مرغی


 مواد لازم برای کوفته تخم مرغی
 
سیب زمینی 2 عدد متوسط 
تخم مرغ آب پز 1 عدد 
تخم مرغ زده شده 1 عدد 
جعفری ساتوری یک پیمانه 
پیاز رنده شده 1 عدد 
محلول زعفران 1 قاشق مربا خوری 
گوشت چرخی 100 گرم 
پودر جوانه گندم یک قاشق غذا خوری
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم 
روغن به مقدار لازم 
پودر سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته تخم مرغی
     
 طرز تهیهکوفته تخم مرغی
 
سیب زمینی ها بصورت آب بپز می پزیم،تخم مرغ آب پز را خرد میکنیم ،گوشت چرخ کرده را با پیازها و ادویه سرخ کرده ،پس از اینکه گوشت سرخ شد جعفری را درون مایه گوشت ریخته و یک تفت میدهیم ،زیر اجاق را خاموش کرده و جوانه گندم را به گوشت و جعفری اضافه کرده و به هم میزنیم ،سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت پوره در می آوریم ،کوفته هایی به اندازه یک تخم مرغ از آن درست کرده و از مایه گوشت و جعفری و یک یا دو تکه از تخم مرغ آب پز داخل آن قرار میدهیم ،کوفته های آماده شده را در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری میغلطانیم و در روغن سرخ میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد کوفته تخم مرغی

کوفته تخم مرغی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته تخم مرغی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته تخم مرغی