جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
پای گردویی ـ دارچینی
• مواد لازم:
خمیر پای
۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
۴ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
سه چهارم فنجان عصاره ذرت تیره
نیم فنجان شکر قهوه ای
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق چایخوری طعم دهنده کیک (اختیاری)
نیم قاشق چایخوری نمک
۲ فنجان کماج گردوی خرد شده
۱ فنجان خامه کیک
• دستور تهیه:
۱. برای شروع خمیر این کیک را روی سطحی که آرد پاشیده اید، روی کاغذ روغنی، باز کنید تا حدود نیم سانت ضخامت داشته باشد.
۲. با قلم مویی ۱ قاشق کره روی آن بمالید. کره را برای آن می مالیم که دارچین روی خمیر بچسبد. بقیه کره آب شده را برای مواد داخل کیک نگه دارید.
۳. دو قاشق دارچین را روی خمیر بپاشید و خوب با دستتان دارچین را روی خمیر پخش کنید.
۴. از گوشه کاغذ روغنی برای شروع به پیچیدن و رول کردن خمیر استفاده کنید و آن را خوب و محکم بپیچید.
۵. از چاقوی تیزی برای بریدن این رول به تکه هایی با پهنای یک سانت استفاده کنید. اگر دیدید که خمیر خیلی نرم شده و از هم می پاشد، آن را کمی در فریزر بگذارید تا سفت شود و خوب بریده شود.
۶. داخل قالب فر را چرب کنید یا با دست کمی کره داخلش بمالید. حالا تکه ها مارپیچ دارچینی را داخل آن بچینید بطوریکه کاملاً نزدیک بهم بوده و بهم بچسبند.
۷. وقتی همه تکه ها را داخل آن جا کردید، شروع به پهن کردن و چسباندن آنها بهم با انگشت نمایید و خوب آنها را بهم فشرده کنید تا فضایی بین آنها خالی نماند. لبه های اضافی را با چاقو ببرید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا مواد داخل کیک را آماده کنید. فر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۸. برای درست کردن مواد داخل کیک، در کاسه بزرگی، عصاره ذرت و شکر قهوه ای را مخلوط کنید. آنها را خوب بزنید تا گلوله های شکر باقی نمانند. این مخلوط غلیظ و چسبناک خواهد بود. ۳ قاشق باقیمانده از کره آب شده را هم اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت، همه چاشنی ها، از جمله وانیل، نمک، دارچین باقیمانده و طعم دهنده کیک را اضافه کنید و همه آنها را خوب مخلوط کنید.
۹. وقتی همه مواد را مخلوط کردید، گردوها (پی کان یا گردوی گرمسیری) را روی خمیر دارچینی بریزید و سپس به آرامی مایعی که آماده کرده بودید را روی آنها بریزید. حالا آن را روی ظرف فر که رویش کاغذ روغنی کشیده اید بگذارید و دور آن فویل بکشید. حالا آن را ۱۵ دقیقه در فر در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید.
۱۰. بعد از ۱۵ دقیقه، پای را از فر درآورید. اگر فویل دور آن نکشیده بودید، قبل از آنکه مواد روی پای بپزد، خمیر آن می سوخت. با کشیدن فویل به دور خمیر، اجازه می دهید که مواد داخل آن نیم پز شوند و حالا فویل را پاره کنید و دمای فر را به ۳۵۰ درجه برسانید و بگذارید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بدون فویل بپزد.
۱۱. حالا وقتی پای را از فر درمی آورید وسط آن پف کرده است و کمی هم سطح آن ترک خورده است. بگذارید پای در دمای اتاق سرد شود. وقتی سرد شد، نوبت به تزئین روی آن می رسد. اگر خامه ای که دارید سفت و غلیظ است، کمی با شیر آن را رقیق کنید تا به راحتی از قاشق بچکد. حالا قاشق را بردارید و آنطور که دوست دارید کیک را تزئین کنید.
۱۲. کیک پای گردویی آماده است. آن را برش بزنید و سرو کنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران نماز جمعه دولت چهاردهم پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات ترور ترامپ ظریف علیرضا زاکانی
تهران هواشناسی زلزله فرودگاه سازمان هواشناسی بیمارستان پلیس اربعین وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران سلامت
مایکروسافت واردات خودرو خودرو قیمت خودرو برق اینترنت حقوق بازنشستگان قیمت طلا دولت سیزدهم قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو
کربلا سینما اوشین تلویزیون امام حسین سینمای ایران بازیگر فرهاد مشیری سینمای جهان
دانشگاه تهران پرنده فضا
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور نقل و انتقالات لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس علی علیپور سپاهان مهدی طارمی علیرضا بیرانوند
ویندوز اختلال جهانی مرکز ملی فضای مجازی ناسا کامپیوتر سامسونگ مغز عیسی زارع پور موبایل هوش مصنوعی سرعت اینترنت گوگل
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی کاهش وزن بارداری گیاهان دارویی افسردگی