چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
سوپ عدس و کرفس
مواد لازم:
عدس:
۲۲۵ گرم (یک فنجان)
روغن آفتابگردان:
۱۵ میلیلیتر (۱ قاشقغذاخوری)
پیاز متوسط:
۲ عدد کاملا خرد شده
تره فرنگی:
۱ ساقه کاملا خرد شده
هویج:
۲ عدد خرد شده
ساقه کرفس:
۲ عدد خرد شده
گوشت گوساله:
۱۱۵ گرم
برگ بو:
۲ عدد
آب:
۶ فنجان
جعفری تازه خرد شده:
۲ قاشق چایخوری
کالباس خشک:
۲۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه:
به میزان کافی
طرز تهیه:
عدسها را با آب سرد کاملا بشویید. آب را درقابلمهای بریزید تا به جوش آید. در ظرفدیگری پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرمشود. تره فرنگی، هویج، کرفس، گوشت و برگ بورا اضافه کنید. عدسها را اضافه کرده و سپس همهمخلوط را در آب جوش بریزید و بگذارید آرامبپزد. کف روی سوپ را بگیرید و وقتی به قل قلافتاد، درب آن را نیمه باز کنید وبه مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه اجازه دهید بپزد. تکههای گوشت را ازسوپ بیرون بیاورید وبه قطعات کوچک ببرید وچربیهای آن را جدا کنید.
گوشت، جعفری، کالباس خرد شده، ادویه، نمک وفلفل را به سوپ اضافه کنید و سپس ۲ الی ۳دقیقه بچوشانید و بعد برگ بو را در آورید و سوپرا در ظرف مورد نظر سرد کنید و روی آن را باجعفری تازه تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست