یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

حلوای آرد گندم در سفره رمضان


حلوای آرد گندم در سفره رمضان

● مواد لازم
▪ آرد گندم . . . . . . . . . . . . . . . ۵۰۰ گرم
▪ شکر . . . . . . . . . . . . . . . . . ۳۸۰ گرم
▪ زعفران ساییده شده . . . . . . . . . ۱ قاشق چای خوری
▪ مارگارین . . . . . . . . . . . . . . . ۵۰۰ گرم
▪ آب . . . . . . . . . . . . . . . . . . ۲ لیوان پر
▪ گلاب . . . . . . . . . . . . . . . . ۱پیمانه
● طرز تهیه
آب و شکر …

مواد لازم

آرد گندم . . . . . . . . . . . . . . . ۵۰۰ گرم

شکر . . . . . . . . . . . . . . . . . ۳۸۰ گرم

زعفران ساییده شده . . . . . . . . . ۱ قاشق چای خوری

مارگارین . . . . . . . . . . . . . . . ۵۰۰ گرم

آب . . . . . . . . . . . . . . . . . . ۲ لیوان پر

گلاب . . . . . . . . . . . . . . . . ۱پیمانه

طرز تهیه

آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه میکنیم و در آخر گلاب را می ریزیم و بعد از یکی – دو جوش ظرف را از روی حرارت برمیداریم تا از داغی بیفتد (در حد ولرم کفایت می کند.)

مارگارین را در قابلمه ی مناسبی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و بعد آرد را که بهتر است اَلک شده باشد کم کم اضافه می کنیم. حرارت را کم می کنیم و آن را مرتب هم می زنیم تا رنگ آرد کاملا خرمایی شود و بوی عطر آن به مشام برسد ( اگر با حرارت بالا این عمل انجام شود، آرد می سوزد وحلوای تلخی به دست می آید). سپس ظرف را از روی حرارت برمیداریم. یک دقیقه تحمل میکنیم تا از داغی بیفتد بعد شربت را داخل آن می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند. اگر حلوا کمی شل بود می توانیم ۱ تا ۲ دقیقه ی دیگر ظرف را روی حرارت قرار دهیم (بعد از اضافه کردن شربت نباید حلوا را روی حرارت قرار داد، زیرا باعث خشک شدن آن می شود).

حلوا را در دیس می کشیم و با سر قاشق یا انواع قالب ها آن را تزیین میکنیم و در آخر قدری پودر پسته و یا پودر نارگیل رویش می پاشیم.