دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

کمپوت موز


موز  :  ۱۲۰۰ گرم
شکر  :  ۵ قاشق سوپخوری
آب  :  ۱.۵ فنجان
پوست موزها را کنده آنها را حلقه حلقه بریده شکر را فراهم نمائید قطعات موز را در آن بریزید و مدت سه دقیقه بپزید.

موز  :  ۱۲۰۰ گرم

شکر  :  ۵ قاشق سوپخوری

آب  :  ۱.۵ فنجان

پوست موزها را کنده آنها را حلقه حلقه بریده شکر را فراهم نمائید قطعات موز را در آن بریزید و مدت سه دقیقه بپزید.