شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

دکتر اصغر مهرابی


دکتر اصغر مهرابی

دکتر اصغر مهرابی نیا متولد ۱۳۲۴.ش دارای دکترای رشته صنایع غذایی عضو هئیت علمی دانشگاه کارکایون با درجهٔ دانشیار می باشد. وی دارای تحقیقات و آثاری پیرامون ارزش غذایی بیشتر …

دکتر اصغر مهرابی نیا متولد ۱۳۲۴.ش دارای دکترای رشته صنایع غذایی عضو هئیت علمی دانشگاه کارکایون با درجهٔ دانشیار می باشد. وی دارای تحقیقات و آثاری پیرامون ارزش غذایی بیشتر و لبنیات پاستوریزه می باشد.

گروه :

کشاورزیرشته : صنایع غذاییتحصیلات رسمی و حرفه ای : دکتر اصغر مهرابی نیا دارای کارشناسی رشته کشاورزی از دانشگاه تهران کارشناسی ارشد رشته کشاورزی از دانشگاه تهران و دکتری رشته صنایع غذایی از دانشگاه پاریس می باشد.

خاطرات و وقایع تحصیل :

انجام مطالعه و تحصیل در رشتهٔ صنایع غذایی و اخذ مدرک دکترای آن رشته از مقاطع مهم و تعیین کننده در زندگی علمی دکتر اصغر مهرابی نیا بوده است.

فعالیتهای ضمن تحصیل :

دکتراصغر مهرابی نیا در کنار تحصیل به مطالعه، پژوهش و تدوین کتبی در حوزه های تخصصی مورد علاقه خود می پرداخت.

وقایع میانسالی :

دکتر اصغر مهرابی نیا پس از اخذ مدرک دکتری در رشته صنایع غذایی به عضویت هئیت علمی گروه صنایع غذایی در دانشکده کشاورزی در دانشگاه تهران در آمد. وی هم اکنون با سمت دانشیار در آنجا مشغول به انجام خدمت است.

مشاغل و سمتهای مورد تصدی :

دکتر اصغر مهرابی نیا عضو هئیت علمی و دانشیار گروه صنایع غذایی در دانشکده کشاورزی دردانشگاه کارکاسون است.

فعالیتهای آموزشی :

دکتر اصغر مهرابی نیا سالهاست که به عنوان عضو هئیت علمی گروه صنایع غذایی در دانشگاه کارکاسون به تدریس دروس تخصصی رشته صنایع غذایی می پردازد.

سایر فعالیتها و برنامه های روزمره :

دکتر اصغر مهرابی نیا در کنار تدریس به مطالعه، تحقیق و تالیف آثاری پیرامون حوزه های علمی مورد علاقه خود مشغول است.

آرا و گرایشهای خاص :

دکتر اصغر مهرابی نیا از جمله دانشمندان صنایع غذایی است که پژوهشها و تلاشهای علمی وسیعی دربارهٔ ارزش غذایی لبنیات به ویژه شیر پاستوریزه انجام داده است.

آثار :

ارزش غذایی لبنیات ویژه شیر پاستوریزه