پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه


کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم؛
▪ ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم؛
▪ گشنیز ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛
▪ پیازچه ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛
▪ نمک: به …

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت مرغ چرخ شده:

۲۵۰ گرم؛

ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت:

۲۰۰ گرم؛

گشنیز ریز خرد شده:

۱ دسته کوچک؛

پیازچه ریز خرد شده:

۱ دسته کوچک؛

تخم مرغ:

۱ عدد؛

نمک:

به میزان لازم؛

روغن برای سرخ کردن:

حدود ۱ استکان کوچک (۶ قاشق غذاخوری).

طرز تهیه:

گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد یکدست شود. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی بر می داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از این که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.

نکته:

سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار کتلت ها می گذاریم. شکل کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.