پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خوراکی‌هایی که ناخن‌ها را براق می‌کند


خوراکی‌هایی که ناخن‌ها را براق می‌کند

ناخن‌های تمیز و براق، می‌تواند نشانه سلامت فرد باشد. برای داشتن ناخن‌های سالم، لازم است غذاهای مفیدی مصرف کنید.

برخی خوردنی‌ها که باعث براق شدن ناخن شده یا برای رشد و سلامت آن مفیدند عبارتند از:

دانه کدو تنبل:

روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن می‌شود و نقش ساختاری در بافت‌های پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند.

هویج:

ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن می‌شود.

موز:

روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن می‌شود.

کلم بروکلی:

منبع عالی آهن است که علاوه بر اینکه مانع شکنندگی ناخن می‌شود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری می‌کند.



همچنین مشاهده کنید