جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

آلو مسما


● مواد لازم:
▪ گوشت مرغ یا مرغابی
▪ پیاز سرخ شده
▪ آلوی بخارایی
▪ رب گوجه ترش (آب انار یا آب نارنج)
▪ بادمجان
▪ گوجه فرنگی
▪ ادویه
● طرز تهیه :
مرغ آب پز شده را به همراه پیاز سرخ شده ، …

مواد لازم:

گوشت مرغ یا مرغابی

پیاز سرخ شده

آلوی بخارایی

رب گوجه ترش (آب انار یا آب نارنج)

بادمجان

گوجه فرنگی

ادویه

طرز تهیه :

مرغ آب پز شده را به همراه پیاز سرخ شده ، رب و آلوی خیس داده شده ،در روغن و ادویه تفت می‌دهند. سپس ۲ لیوان آب مرغ، به مواد اضافه نموده و روی حرارت ملایم می گذارند تا به تدریج آب مرغ تبخیر شود . در پایان نیز غذا را با بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده، تزیین نموده و میل می‌کنند.