دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
پودینگ انار و پسته برای شب یلدا
این پودینگ انار و پسته را برای شب یلدا درست کرده و از آن لذت ببرید.
مواد لازم :
شیر : ۲ لیوان
نشاسته ذرت : ۱/۴ پیمانه
شکر : ۱/۲ پیمانه
گلاب : ۴ ق غ
خلال پسته : ۱/۴ پیمانه
دانه انار : ۱ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا شیر سرد را داخل قابلمه بریزین بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید .
و شکر...
و گلاب.
آنها را آرام آرام هم بزنین تا دانه های شکر و همین طور نشاسته به طور کامل در شیر حل شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید مواد داخل قابلمه که به نقطه جوش رسید باز هم مواد را هم بزنید تا مواد به مرحله ای برسد که کاملا حباب های سنگین بزند و غلیظ شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مایه از داغی بیافتد.
کف ظرف کیترینگ و یا لیوان بلوری را یک لایه خلال پسته بریزید.
روی خلال های پسته یک لایه ضخیم از کرم سرد شده را بریزید.
بعد یک لایه دانه انار اضافه کنید.
سپس دوباره روی انار ها را با یک لایه دیگر از کرم بپوشانید.
سپس لایه آخر و یا سطح لیوان را مقداری انار پر کنید و با خلال پسته تزیین کنید حالا دسر را داخل یخچال قرار داهید تا خودش را بگیرد و سرد شود.
میتوانید موقع سرو رویش را با کرم پنیری یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست