جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی با کدوی کباب شده


اسپاگتی با کدوی کباب شده

● مواد لازم:
▪ اسپاگتی: ۳۳۵ گرم
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
▪ نان فانتزی: دو و نیم برش
▪ سیر له شده: ۲ حبه
▪ کدو کوچک خرد شده: ۴ عدد
▪ فلفل قرمز: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ نمک: کمی
▪ پنیر …

مواد لازم:

اسپاگتی:

۳۳۵ گرم

روغن زیتون:

۳ قاشق غذاخوری

نان فانتزی:

دو و نیم برش

سیر له شده:

۲ حبه

کدو کوچک خرد شده:

۴ عدد

فلفل قرمز:

یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک:

کمی

پنیر پارمیزان رنده شده:

یک چهارم پیمانه

جعفری خرد شده:

به مقدار لازم

پوست لیموی رنده شده:

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. اسپاگتی را آب پز و صاف کنید و در یک قاشق روغن زیتون تفت دهید. نان و سیر را با هم خرد کنید. کدو خرد شده را با فلفل، بقیه روغن زیتون، نمک، پنیر پارمیزان ، خرده نان و سیر مخلوط کنید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. مواد کدو را با اسپاگتی مخلوط و سرو کنید.