دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
منجمد کردن گیاهان
منجمد کردن روشی سریع و آسان برای نگهداری گیاهان لطیفی است که به سادگی خشک نمی شوند. جعفری، جعفری فرنگی، رازیانه، پیازچه، ترخون و ریجان از این قبیل گیاهان هستند .
عمر نگهداری گیاهان منجمد شده در مقایسه با انواع خشک شده کوتاهتر (حدود ۶ ماه) میباشد. گیاهان منجمد شده باید زود به زود طبخ و استفاده شود. گیاهان دارویی برای منجمد شدن مناسب نمیباشند. گیاهان باید بلافاصله بعد از جمع آوری منجمد شوند. گیاهان مختلف باید از یکدیگر جدا نگه داشته شوند تا بو و عطر یکدیگر را نگیرند. گیاه را به اندازه ی مورد نیاز هر بار مصرف، تقسیم کنید و در کیسه های مخصوص در بسته با درج تاریخ قرار دهید .
روش دیگر منجمد کردن گیاهان، خرد کردن سبزیها و ریختن مقدار لازم از آنها در قالبهای یخ و بعد پر کردن قالب با آب معمولی یا آب شور میباشد. سپس قالب را در محل یخ ساز یخچال قرار دهید .
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان دولت سیزدهم ایران مجلس شورای اسلامی دولت چهاردهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران تب دنگی هواشناسی اربعین پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل پلیس گرمای هوا
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات برق قیمت طلا سایپا مسکن
سعید راد رضا کیانیان تلویزیون سینمای ایران عاشورا مهران مدیری کربلا محرم دفاع مقدس رسانه ملی سینما موسیقی
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل دونالد ترامپ آمریکا فلسطین غزه روسیه ترامپ تل آویو چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس تراکتور المپیک
تبلیغات موبایل همستر کامبت تلگرام پهپاد فیلترینگ گوگل سرعت اینترنت ویندوز ناسا سامسونگ
خواب دیابت فشار خون ویتامین افسردگی بیماری تب دنگی چای قند اضطراب