دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

منجمد کردن گیاهان


منجمد کردن روشی سریع و آسان برای نگهداری گیاهان لطیفی است که به سادگی خشک نمی شوند. جعفری، جعفری فرنگی، رازیانه، پیازچه، ترخون و ریجان از این قبیل گیاهان هستند .
عمر نگهداری …

منجمد کردن روشی سریع و آسان برای نگهداری گیاهان لطیفی است که به سادگی خشک نمی شوند. جعفری، جعفری فرنگی، رازیانه، پیازچه، ترخون و ریجان از این قبیل گیاهان هستند .

عمر نگهداری گیاهان منجمد شده در مقایسه با انواع خشک شده کوتاهتر (حدود ۶ ماه) میباشد. گیاهان منجمد شده باید زود به زود طبخ و استفاده شود. گیاهان دارویی برای منجمد شدن مناسب نمیباشند. گیاهان باید بلافاصله بعد از جمع آوری منجمد شوند. گیاهان مختلف باید از یکدیگر جدا نگه داشته شوند تا بو و عطر یکدیگر را نگیرند. گیاه را به اندازه ی مورد نیاز هر بار مصرف، تقسیم کنید و در کیسه های مخصوص در بسته با درج تاریخ قرار دهید .

روش دیگر منجمد کردن گیاهان، خرد کردن سبزیها و ریختن مقدار لازم از آنها در قالبهای یخ و بعد پر کردن قالب با آب معمولی یا آب شور میباشد. سپس قالب را در محل یخ ساز یخچال قرار دهید .