چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
منجمد کردن گیاهان
منجمد کردن روشی سریع و آسان برای نگهداری گیاهان لطیفی است که به سادگی خشک نمی شوند. جعفری، جعفری فرنگی، رازیانه، پیازچه، ترخون و ریجان از این قبیل گیاهان هستند .
عمر نگهداری گیاهان منجمد شده در مقایسه با انواع خشک شده کوتاهتر (حدود ۶ ماه) میباشد. گیاهان منجمد شده باید زود به زود طبخ و استفاده شود. گیاهان دارویی برای منجمد شدن مناسب نمیباشند. گیاهان باید بلافاصله بعد از جمع آوری منجمد شوند. گیاهان مختلف باید از یکدیگر جدا نگه داشته شوند تا بو و عطر یکدیگر را نگیرند. گیاه را به اندازه ی مورد نیاز هر بار مصرف، تقسیم کنید و در کیسه های مخصوص در بسته با درج تاریخ قرار دهید .
روش دیگر منجمد کردن گیاهان، خرد کردن سبزیها و ریختن مقدار لازم از آنها در قالبهای یخ و بعد پر کردن قالب با آب معمولی یا آب شور میباشد. سپس قالب را در محل یخ ساز یخچال قرار دهید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست