چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

پاستا با سس آلفرادو


پاستا با سس آلفرادو

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ پاستای خام فتوچینی- ۲۵۰ گرم
▪ کره- نصف فنجان
▪ خامه- نصف فنجان
▪ پنیر پارمیزان رنده شده- سه چهارم لیوان
▪ نمک، فلفل و جعفری خرد شده- به میزان کافی
● طرز تهیه: …

مواد لازم برای ۶ نفر:

پاستای خام فتوچینی- ۲۵۰ گرم

کره- نصف فنجان

خامه- نصف فنجان

پنیر پارمیزان رنده شده- سه چهارم لیوان

نمک، فلفل و جعفری خرد شده- به میزان کافی

طرز تهیه:

طبق دستور روی بسته، پاستا را بپزید.

در این زمان، کره را روی حرارت کم گرم کنید و مرتب هم بزنید تا ذوب شود. نمک، فلفل و پنیر را به آن اضافه کنید.

پاستای آب کش شده را به ظرف سس اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل مخلوط شود.

پاستا را با جعفری خرد شده تزئین و گرم سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید