سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس


بادمجان یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله شما را با یک پیش غذای سریع و خوشمزه ای که با بادمجان و پنیر درست می شود آشنا می کنیم.

مواد لازم برای لقمه بادمجان و پنیر

بادمجان : 1 عدد بزرگ
روغن زیتون : 2 الی 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ورقه شده : 2 الی 3 عدد
پنیر پارمزان : ½ فنجان
حبه سیر : 2 عدد خرد شده
سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
سبزیجات تازه معطر : به مقدار کافی
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه بادمجان و پنیر


لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

مرحله اول درست کردن لقمه بادمجان و پنیر

گوجه فرنگی و بادمجان را کاملا شسته و خشک کنید.


لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

مرحله دوم درست کردن لقمه بادمجان و پنیر

با چاقوی تیز بادمجان ها را ورقه ورقه کرده و درون کاسه بزرگی بریزید


لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

مرحله سوم درست کردن لقمه بادمجان و پنیر

روی ورقه های بادمجان روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.



لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

مرحله چهارم درست کردن لقمه بادمجان و پنیر

ورقه های بادمجان را درون گریل برقی برای 5 دقیقه گریل کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید ورقه های بادمجان را سرخ هم کنید.


لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

مرحله پنجم درست کردن لقمه بادمجان و پنیر

سس مایونز، پنیر پارمزان، حبه سیر خرد شده و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.


لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

مرحله ششم درست کردن لقمه بادمجان و پنیر

بادمجان های گریل شده را درون بشقاب سرو بگذارید.
روی هر کدام از برش های بادمجان گریل شده، یک برش گوجه فرنگی قرار دهید.


لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

مرحله هفتم درست کردن لقمه بادمجان و پنیر

روی گوجه فرنگی ها مخلوطی از پنیر پارمزان و سس مایونز بریزید. در انتها روی بادمجان ها را با سبزی های معطر تزیین کنید.

لقمه بادمجان و پنیر


لقمه بادمجان و پنیر، یک پیش غذای آسان و باکلاس

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ