چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
شیــرینی نارگیلی
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ :
: ۵ عدد
پودر قند :
: ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل :
: ۲۰۰ گرم
وانیل :
: نصف کمتر قاشق چای خوری
طرز تهیه :
سفیده ها را از زرده جدا می کنیم و در یک ظرف تمیز سفیده ها را آنقدر می زنیم تا سفت شود بعد پودر قند و نارگیل و وانیل را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و بهم می زنیم . یک ورقه کاغذ مخصوص شیرینی داخل سینی فر می اندازیم و از مایعی که آماده شده گلوله های کوچکی به فاصله پهلوی هم قرار می دهیم و سینی را در فری که قبلا گرم شده قرار می دهیم و با حرارت ملایم سی دقیقه می پزیم بعد از آنکه پخته و سرد شد در یک ظرف می چینیم .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست