دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

خوراک گوشت قلقلی


خوراک گوشت قلقلی

شکر، روغن، سیر، سس سویا و گوشت مرغ چرخ شده را در مخلوط کن بریزید تا کاملاً با هم مخلوط شود.

مواد لازم:

شکر قهوه ای: ۲ قاشق غذاخوری

روغن کانولا: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۸ حبه

سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری

سینه مرغ، چرخ شده: نیم کیلوگرم

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

شکر، روغن، سیر، سس سویا و گوشت مرغ چرخ شده را در مخلوط کن بریزید تا کاملاً با هم مخلوط شود.

مواد به دست آمده را به ۲۰ قسمت تقسیم کنید و با دست مرطوب هر یک را به شکل گرد دربیاورید.

در ماهیتابه کمی چرب شده، گوشت قلقلی شده را کمی تفت دهید (حدود ۴ دقیقه)، سپس در ظرفی پیرکس که کمی چرب شده بچینید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید.

درصورت تمایل روی کوفته ها سس گوجه بریزید.

گوشت قلقلی را می توان با نودل، برنج یا نان سرو کرد.