جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

املت با سیب زمینی و سبزیجات


املت با سیب زمینی و سبزیجات

● مواد لازم
▪ یک فنجان آرد ذرت
▪ یک چهارم فنجان آب
▪ یک عدد گوجه فرنگی
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ پنج عدد تخم مرغ
▪ چهار عدد سیب زمینی
▪ یک چهارم فنجان خامه ترش
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ …

مواد لازم

یک فنجان آرد ذرت

یک چهارم فنجان آب

یک عدد گوجه فرنگی

یک چهارم فنجان کره

پنج عدد تخم مرغ

چهار عدد سیب زمینی

یک چهارم فنجان خامه ترش

نمک و فلفل به میزان لازم

یک چهارم فنجان نعنای تازه

یک چهارم فنجان روغن زیتون

مدت زمان پخت:

۳۵ دقیقه

طرز تهیه

آرد ذرت را با آب در یک ظرف بزرگ ریخته و آنها را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. در یک ماهی تابه روغن زیتون ریخته، خمیر را در کف آن گذاشته و ظرف را به مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و سپس آن را برگردانید.در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را همراه گوجه فرنگی، نمک، فلفل و کره ریخته و آنها را مخلوط کنید. سپس سیب زمینی ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با محتوای درون ظرف روی خمیر بگذارید. خمیر را در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.املت را پس از طبخ با برگ های ریحان و نعنا و خامه ترش تزئین کنید.

ملیحه قریشی