چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کبه سیب زمینی | طرز تهیه کبه سیب زمینی (Potato Kibbeh)


مواد لازم کبه سیب زمینی (Potato Kibbeh)


سیب زمینی 1500 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
قرص عصاره مرغ 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 4 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 4 قاشق غذاخوری
گردو خردشده و تفت داده شده 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع گیاهی 2 قاشق غذاخوری
نمک ½1 قاشق مرباخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ¼قاشق مرباخوری

 


کبه سیب زمینی | طرز تهیه کبه سیب زمینی (Potato Kibbeh)

طرز تهیه کبه سیب زمینی (Potato Kibbeh)


    یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
    سیب زمینی‮ها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.
    سیب زمینی‮های له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
    داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
    گوشت چرخ‮کرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید.
    قرص‮های عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خرد شده  و ادویه به گوشت‮ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصاره‮ها شور هستند).
    نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
    روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
    در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتی‮گراد گرم کرده‮اید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.


کبه سیب زمینی | طرز تهیه کبه سیب زمینی (Potato Kibbeh)

نکات تکمیلی در مورد کبه سیب زمینی

کبه سیب زمینی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کبه سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

کبه سیب زمینی ، طرز تهیه کبه سیب زمینی (Potato Kibbeh)