چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
بدترین گوشی های موبایل تاریخ
![بدترین گوشی های موبایل تاریخ](/web/imgs/16/163/ee59x1.jpeg)
از زمان ظهور تکنولوژی ارتباطی موبایل، گوشیهای موبایل مختلفی به بازار آمدهاند و در بازارهای سرتاسر جهان خریداری شدهاند. این گوشیها در مدلهایی با امکانات و طراحی ظاهری متفاوت تولید و به بازار عرضه شدهاند و هر کدام طرفداران خاص خود را داشتهاند.
بعضی مدلها در بازار با استقبال خوبی مواجه شده و فروش خوبی داشتهاند و در مقابل بعضی از مدلها چندان مورد توجه کاربران و خریداران قرار نگرفته و نتوانستهاند، موفقیتی در بازار بهدست بیاورند.
هرچند امکانات سختافزاری و قابلیتهای هر گوشی نقش مهمی در میزان موفقیت آن در بازار دارد، اما طراحی ظاهری اهمیت زیادی برای اغلب کاربران دارد و درواقع میتواند کاربران را برای بررسی امکانات و قابلیتهای گوشی تشویق کند.
درست به همین دلیل هم هست که بعضی مدلهای گوشی موبایل با وجود امکانات متنوع اما به خاطر طراحی نامناسب چندان با استقبال کاربران و خریداران در بازار مواجه نشدهاند. در این میان بعضی از مدلهای Pantech و Motorola در بازار به عنوان زشتترین مدلها شناخته میشوند.
به همین دلیل مجله آنلاین Business Insider به بررسی بدترین مدلهای گوشی موبایل در جهان پرداخته و آنها را معرفی کرده است. برای این کار از خریداران نظرسنجی شده است. با این اوصاف میتوانید در اینجا با بدترین و زشتترین گوشیهای موبایل جهان تا حالا آشنا شوید:
● مدل Pebl از Motorola:
این گوشی به خاطر باتری ضعیفش در بازار شناخته میشود. به گفته کاربران این گوشی، باتری آن اصلا خوب نبوده و مدت کوتاهی میتواند شارژ را نگه دارد.
این در حالی است که به گفته کاربران، بدنه این گوشی از جنس خاصی تولید شده است که حالت چسبناک دارد و به همین دلیل پرز و کرک و هر نوع آلودگی به آن میچسبد.
● مدل C۳۰۰ از Pantech:
این گوشی کوچکترین گوشی موبایل تاشو مجهز به دوربین عکاسی است، اما کیفیت دوربین این گوشی بسیار پایین است. این در حالی است که اغلب کاربران از طراحی ظاهری این گوشی ناراضی بوده و معتقدند که با توجه به طول و عرض کم آن، ضخامت بدنه این گوشی بسیار زیاد است و همین موضوع باعث شده تا طراحی نامناسبی داشته باشد.
● مدل Firefly:
یک گوشی موبایل ویژه کودکان که برای اطمینان خاطر دادن به والدین طراحی شده بود. این گوشی دارای کلیدهای ویژه برای شماره تماس پدر و مادر بود تا به کودکان ۵ تا ۱۲ ساله در مواقع ضروری کمک کند تا زودتر بتوانند والدینشان را پیدا کنند. با این حال بسیاری از والدین استقبال چندانی از این گوشی نکرده و معتقد بودند طراحی ظاهری آن چندان جذاب نبوده و بهعنوان مثال برای یک نوجوان ۱۲ ساله مناسب نیستند.
این در حالی است که آنها معتقد بودند این گوشی علاوه بر کلیدهای ویژه تماس با پدر و مادر، باید چند کلید دیگر برای تماس با اعضای نزدیک خانواده مانند مادربزرگ هم داشت.
● مدل Migo از LG:
این گوشی هم با هدف کاربران کوچکتر و کودکان طراحی و تولید شده بود. هر چند این گوشی طراحی ظاهری بهتری نسبت به Firefly داشت، اما ضعفهایی در امکانات سختافزاری و بهخصوص باتری داشت. بسیاری از والدینی که این گوشی را برای فرزندان خود خریدهاند در نظرسنجیها اعلام کردهاند که باتری این گوشی یا اصلا کار نکرده یا بسیار ضعیف بوده است.
● مدل Voyager از LG:
این گوشی که در ماه نوامبر سال ۲۰۰۷ برای اولین بار وارد بازار شد، در آن زمان به خاطر قابلیتها و امکانات جدیدش جنجال زیادی در بازار ایجاد کرد. این گوشی دارای نمایشگر لمسی با کیبورد مجازی بود که امکان دسترسی به اینترنت را هم داشت.
این گوشی دارای دوربین هم بوده و امکان پخش محتوای چند رسانهای را هم داشت، با این حال اما گویا این گوشی مشکلات سخت افزاری مختلفی داشت که باعث نارضایتی خریداران شده بود، تا جایی که بعضی از خریداران اقدام به پس دادن آن تنها چند روز بعد از خرید کردند.
● مدل ROKR از Motorola:
این سری از گوشیها به خاطر امکانات چند رسانهای خود در بازار معروف بودند و در اواخر سال ۲۰۰۵ روانه بازار شدند.
اما طراحی بزرگ این گوشی در کنار کلید برجستهای که در وسط آن قرار دارد نتوانست چندان مورد توجه کاربران و خریداران قرار بگیرد.
● مدل Flipout از Motorola:
این گوشی به خاطر طراحی ظاهریاش بسیار مورد توجه قرار گرفت و طرفداران زیادی در بازار پیدا کرد. این مدل دارای نمایشگر ۸/۲ اینچی است که قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه دارد تا کیبورد پنج ردیفی زیر آن برای کاربرانش قابل استفاده باشد.
هرچند این گوشی به عنوان یکی از موبایلهای آندرویدی پرطرفدار در بازار شناخته میشد، اما کاربران آن خیلی زود متوجه کیفیت ساخت نامناسب آن شدند. بعضی از این کاربران از شکسته شدن نمایشگر این گوشی در یک ضربه کوچک خبر دادند.
● مدل Double Play از LG:
این گوشی در زمان معرفی خودش حسابی مورد توجه واقع شد، چون طراحی کشویی و جالبی داشت که در قسمت کیبورد آن یک نمایشگر دوم کوچکتری بود که امکان دسترسی کاربران به بعضی از اپلیکیشنها را راحتتر میکرد.
با این حال این گوشی به خاطر مشکلاتی مانند عدم سازگاری با بعضی از سیم کارتها و عدم راحتی در هنگام تایپ با کیبورد به خاطر نمایشگر کوچکی که در وسط کیبورد آن وجود داشت، خیلی زود در بازار شکست خورد.
● Double Play
مـــدل Kin از Motorola:
یک گوشی کشویی دیگر که در بازار نتوانست موفقیتی بهدست بیاورد. این گوشی ابعاد کوچکی دارد و به همین علت کلیدهای کیبورد آن بسیار کوچک و نزدیک به هم هستند.
این در حالی است که بسیاری از کاربران معتقدند رابط کاربری این گوشی پیچیده است و به عنوان مثال تا زمانی که جعبه دریافت پیامهای متنی را کاملا خالی نکنید، نمیتواند پیام جدید را دریافتکند.
● مدل Windows ۸ از HTC:
این گوشی یکی از پرطرفدارترین مدلهای مبتنی بر ویندوزفون ۸ است که نتوانست طرفدارانش را راضی نگه دارد.
بسیاری از کاربران این گوشی از جنس نامناسب قسمت پشتی آن ناراضی بوده و میگویند این قسمت جنس خاصی دارد که به مرور و با استفاده بیشتر پوسته پوسته میشود. این در حالی است که بعضی دیگر از کاربران این گوشی از هنگ کردنهای مداوم این گوشی اظهار نارضایتی کردهاند.
● مدل MSGM۸ از Cricket:
یک گوشی موبایل ریمارک در بازار که ابتدا به خاطر طراحی کوچک و جالبش مورد توجه قرار گرفت، اما خیلی زود به خاطر کیبورد و نمایشگر بسیار کوچکش کنار گذاشته شد.
این در حالی است که بعضی از کاربران این گوشی از عملکرد ضعیف بلوتوث آن اظهار نارضایتی کردهاند که گاهی امکان انتقال عکس یا فایل موسیقی را ندارند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست