سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ گلابی


پودینگ گلابی

● مواد لازم:
▪ شیر کم چرب: دو و نیم لیوان
▪ تخم مرغ: ۴ عدد درشت
▪ شکر: نصف لیوان
▪ وانیل: یک قاشق مرباخوری
▪ پوست تازه لیمو: نصف قاشق مرباخوری
▪ جوز هندی: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ نان مکعب …

مواد لازم:

شیر کم چرب:

دو و نیم لیوان

تخم مرغ:

۴ عدد درشت

شکر:

نصف لیوان

وانیل:

یک قاشق مرباخوری

پوست تازه لیمو:

نصف قاشق مرباخوری

جوز هندی:

یک هشتم قاشق مرباخوری

نان مکعب شده:

۴ لیوان (۴ تا ۶ برش)

کشمش:

۲ قاشق غذاخوری

کره:

۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو:

یک قاشق غذاخوری

گلابی رسیده:

۲ عدد

طرز تهیه:

شیر را به مدت ۶ دقیقه روی حرارت کم بجوشانید.

تخم مرغ ها را هم بزنید و به طور تدریجی یک چهارم لیوان شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید. به آرامی شیر داغ را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.* وانیل ، لیمو و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

تکه های نان و کشمش را به مخلوط شیر اضافه کنید و کمی در شیر فشار دهید سپس در ظرف را بگذارید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند.

قالب مناسب را با یک قاشق مرباخوری کره چرب کنید.

فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و روشن کنید.

گلابی را پوست کنید و دانه های آن ها را در بیاورید سپس از طول ۴ برش بزنید. برش های گلابی را در ظرف قرار دهید و با آب لیمو مخلوط کنید.

۲ قاشق کره را در ظرف بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شود. سپس بقیه یک چهارم شکر را به کره ذوب شده اضافه کنید و برش های گلابی را روی آن بچینید. حرارت را کمی زیاد کنید و بدون این که آن ها را هم بزنید بگذارید شکر کمی کاراملی شود. برای پیش گیری از سوختن کارامل، حرارت را کم کنید. پس از حدود ۱۰ دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید و گلابی ها را برگردانید و دوباره به مدت ۴ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گلابی ها قهوه ای شوند.

گلابی را در قالب چرب شده خالی کنید و مخلوط نان و تخم مرغ را روی آن بریزید. نان ها را کمی فشار دهید تا کاملا به مواد تخم مرغ آغشته شوند. قالب را روی سینی که تا نصف آب جوش دارد قرار دهید و به مدت یک ساعت و یا یک ساعت و ربع در فر قرار دهید.

پس از آماده شدن بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه کمی خنک شود سپس با استفاده از چاقو پودینگ را به آرامی از کناره ها آزاد کنید و روی سینی برگردانید.