چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی


طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی

سالاد مرغ پاییزی غذایی سبک و لذیذ است که به ویژه در فصل پاییز میتواند سفره های شما را رنگین کند. زرشک قرمز، کاهوی سبز، گردوی طلایی و گلابی زرد جلوه بسیار زیبایی به سالاد مرغ پاییزی میدهند. وجود سینه مرغ هم باعث میشود سالاد شما یک وعده غذای کامل و مغذی باشد. در ضمن با کمی پنیر فتا و سس بالزامیک سالاد طعمی عالی پیدا میکند. تهیه سالاد مرغ پاییزی خیلی راحت است و وقت چندانی هم نمیگیرد. در ادامه طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی را بخوانید:

مواد لازم

سینه مرغ 2 عدد

نمک و فلفل به مقدار کافی

کاهو 1 دسته بزرگ

گلابی 2 عدد

زرشک 1 پیمانه

گردو (کمی بو داده شده) 1 پیمانه

پنیر فتا خرد 1/2 پیمانه

برای سس بالزامیک:

سرکه بالزامیک 3 قاشق غذاخوری

سس خردل 1 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده 1 حبه

روغن زیتون 1/2 پیمانه

نمک 1/4 قاشق چایخوری

فلفل 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه: ابتدا، سینه مرغ ها را تمیز کنید و به صورت طولی نصف کنید تا 4 لایه نازک مرغ داشته باشید. دو طرف مرغ را به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید. داخل یک تابه بزرگ 1 قاشق روغن زیتون برتر بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر طرف از ورقه های مرغ را حدود 3-4 دقیقه تفت بدهید. تا کاملاً پخته شوند. سپس آنها را به تخته گوشت منتقل کنید و بگذارید مرغ تا تهیه بقیه بخش های سالاد خنک شود. در آخر آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید.

در تابه دیگری، گردوها را حدود 5 دقیقه بو بدهید (مرتب هم بزنید) تا طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روی شعله بردارید بگذارید خنک شوند.

کاهو را بشویید و خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. گلابی را اسلایس کنید و به آن اضافه نمایید. پس از آن، زرشک برتر، گردوی برتر بو داده، پنیر فتا (خرد شده) و مرغ های خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را زیر و رو نمایید.

مواد لازم برای سس، یعنی سس بالزامیک، خردل، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و فلفل را در شیشه در دار بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را تکان دهید تا سس آماده شود. سس بالزامیک را روی سالاد مرغ بریزید و از آن لذت ببرید.

برای: 4

حاضر است در : 25 دقیقه

وعده: پیش غذا