جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

كوكو سیب زمینی با پنیر چدار


▪ دو عدد سیب زمینی متوسط
▪ یك عدد پیاز كوچك
▪ یك عدد تخم مرغ درشت كمی زده شده
▪ دو قاشق سوپخوری پنیر چدار رنده شده
▪ نمك و فلفل به اندازه كافی
▪ روغن مایع برای سرخ كردن كوكو
سیب زمینی …

دو عدد سیب زمینی متوسط

یك عدد پیاز كوچك

یك عدد تخم مرغ درشت كمی زده شده

دو قاشق سوپخوری پنیر چدار رنده شده

نمك و فلفل به اندازه كافی

روغن مایع برای سرخ كردن كوكو

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده كنید. پیاز را پوست گرفته رنده كنید. سیب زمینی و پیاز را با تخم مرغ، پنیر و نمك و فلفل مخلوط كنید. روغن را در تابه نچسبی خوب داغ كنید و با یك قاشق بزرگ مقداری از مایه كوكو را در تابه بریزید. بنا به اندازه تابه چند كوكو در تابه درست كنید. پس از سرخ شدن زیر كوكوها آنها را با یك كفگیر برگردانید تا روی دیگر كوكو نیز برشته شود. كوكوها را پس از آماده شدن از روغن خارج كرده و چند دقیقه در یك صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس در ظرف چیده و سرو كنید.

سپیده سلیمی