یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

سوفله کلم و پنیر


سوفله کلم و پنیر

● مواد لازم
▪ کمی روغن انگور
▪ ۱۲ تکه نان لواش در ابعاد دلخواه
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده
▪ یک حبه سیر
▪ یک فنجان رب گوجه
▪ یک فنجان آب
▪ کمی روغن زیتون
▪ …

مواد لازم

کمی روغن انگور

۱۲ تکه نان لواش در ابعاد دلخواه

یک عدد پیاز متوسط

یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده

یک حبه سیر

یک فنجان رب گوجه

یک فنجان آب

کمی روغن زیتون

یک مشت گشنیز

نصف فنجان گوجه فرنگی خرد شده

یک فنجان خامه

کمی کلم

طرز تهیه

در ظرف مناسبی روغن انگور را ریخته و نان ها را در آن قرار داده و کمی گرم کنید.

سپس پیاز و سیر را با روغن زیتون تفت داده و سپس سه قاشق از رب گوجه را به آن اضافه کنید.

پس از سرخ شدن رب گوجه، آب را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به خوبی جا بیفتند.

سپس کلم را با خامه و تکه های گوجه فرنگی به مواد درون تابه اضافه کرده وصبر کنید تا کاملاً آمیخته شوند.

از این مواد درون نان ها ریخته و آنها را بپیچانید.

در ظرف مناسبی نان ها را بچینید و روی آن کمی از باقی مانده مخلوط را به همراه پنیر پیتزای رنده شده و گشنیز بریزید و برای ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

[مریم سعادتی]