یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
سوفله کلم و پنیر
مواد لازم
کمی روغن انگور
۱۲ تکه نان لواش در ابعاد دلخواه
یک عدد پیاز متوسط
یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده
یک حبه سیر
یک فنجان رب گوجه
یک فنجان آب
کمی روغن زیتون
یک مشت گشنیز
نصف فنجان گوجه فرنگی خرد شده
یک فنجان خامه
کمی کلم
طرز تهیه
در ظرف مناسبی روغن انگور را ریخته و نان ها را در آن قرار داده و کمی گرم کنید.
سپس پیاز و سیر را با روغن زیتون تفت داده و سپس سه قاشق از رب گوجه را به آن اضافه کنید.
پس از سرخ شدن رب گوجه، آب را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به خوبی جا بیفتند.
سپس کلم را با خامه و تکه های گوجه فرنگی به مواد درون تابه اضافه کرده وصبر کنید تا کاملاً آمیخته شوند.
از این مواد درون نان ها ریخته و آنها را بپیچانید.
در ظرف مناسبی نان ها را بچینید و روی آن کمی از باقی مانده مخلوط را به همراه پنیر پیتزای رنده شده و گشنیز بریزید و برای ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
[مریم سعادتی]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست