چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی
مواد لازم:
فیله مرغ: ۱۲ عدد
خردل: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
اسفناج پخته شده: ۳۰۰ گرم
سیر: یک حبه
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
دانه انار: نصف لیوان
رب انار: سه قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا فیلههای مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم.
۲. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه میکنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول میکنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت میکنیم.
۳. رولهای آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو میکنیم. میتوانیم این رولها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت سقوط بالگرد رئیسی شهید جمهور ابراهیم رئیسی شهادت حسین امیرعبداللهیان ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی فرودگاه مهرآباد مترو آیت الله رئیسی شهرداری تهران امتحانات نهایی کنکور بارش باران آموزش و پرورش تهران هلال احمر قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو قیمت خودرو خودرو سایپا یارانه دلار بورس حقوق بازنشستگان ایران خودرو یارانه نقدی
سینمای ایران سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی تلویزیون هنرمندان رسانه ملی شعر لیلا حاتمی
حوزه علمیه
فلسطین اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی روسیه امیرعبداللهیان ترکیه جنگ غزه آمریکا چین ولادیمیر پوتین عراق
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس تونی کروس لیگ برتر فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل ناسا انسان تبلیغات موبایل فناوری
سلامت ویتامین قهوه مغز کاهش وزن خواب آلزایمر ناباروری