جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی ترد


● مواد لازم:
▪ ماست=۱ لیوان
▪ روغن=۱ لیوان
▪ شکر=۱ لیوان
▪ آرد=۳ لیوان
▪ تخم مرغ=۶ عدد
▪ نسکافه=۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر کاکائو=۴ قاشق غذاخوری
▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
۱) …

مواد لازم:

ماست=۱ لیوان

روغن=۱ لیوان

شکر=۱ لیوان

آرد=۳ لیوان

تخم مرغ=۶ عدد

نسکافه=۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو=۴ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر=۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱) تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم.سپس ماست،روغن،شکر،نسکافه،پور کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

۲) آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از اضافه کردن آرد،مواد کیک نباید زیاد هم زده شود.

۳) ظرف مخصوص کیک را چرب کرده آرد می پاشیم. مایع کیک را در ظرف ریخته و آن در فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می پزیم. برای اینکه کیک شما پف کند ابتدا با حرارت پائین و سپس با حرارت بالا کیک را بپزید و در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.