پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
نکات مهم برای تهیه مربا و شربت
کپک زدن و ترش شدن مربا و شربت
این حالت در صورتی در مربا و شربت به وجود می آید که مربا یا شربت به حد کافی قوام نیامده باشد. اگر در یکی دو روز اول متوجه رقیق شدن شربت یا مربا شدید آن را دوباره بجوشانید تا قوام بیاید.
شکرک زدن مربا و شربت
این حالت در زمانی به وجود می آید که شربت و مربا با حرارت تند جوشیده باشد و آب آن سریع تبخیر شده باشد. در چنین حالتی کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید یا ممکن است میزان شیرینی شربت یا مربا زیاد باشد که بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده شود.
شفاف شدن شربت ها
برای شفاف شدن شربت ها و جرم گیری آن ها می توان از یک عدد سفیده تخم مرغ استفاده کرد به طوری که وقتی شربت در حال جوش است سفیده را اضافه ولی مخلوط نمی کنیم. سفیده جرم شکر را می گیرد و تیره می شود در نتیجه شربت شفاف می شود. سپس سفیده را از شربت بیرون می آوریم.
مارمالادها
مارمالادها روش پختشان با مربا فرق دارد. در مارمالادها میوه ها را یا خرد می کنیم و یا به صورت پوره در می آوریم. در مارمالاد چون زمان پخت کوتاه است عطر و طعم میوه بهتر حفظ می شود. مارمالادها اگر با دقت و به طور صحیح درست و در شیشه های استریلیزه نگهداری شوند می توان آن ها را به مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد.
نکات لازم مارمالادها
۱) شیشه مارمالاد را باید از نوعی انتخاب کنید که اندازه آن کوچک و دیواره آن ها صاف و یک دست باشد.
۲) مارمالادها زمانی تغییر رنگ و شفافیت خود را از دست می دهند که:
الف) در جای گرم نگهداری شوند.
ب) تاریخ نگهداری آن ها گذشته باشد.
ج) دوباره جوشانده شوند.
۳) شناور بودن میوه روی شیشه و جدا شدن آن از شیره به این دلایل است:
الف) ممکن است میوه نارس باشد.
ب) میوه کمتر از مدت تعیین شده پخته شده باشد.
ج) زمانی که مارمالاد از روی حرارت برداشته می شود درون شیشه ریخته شود.
۴) زمانی که مارمالاد را از روی حرارت بر می دارید باید آن را حداقل ۱۰ دقیقه هم بزنید تا میوه و شیره به طور یکنواخت با هم مخلوط شوند. اگر کف روی آن جمع شد کف آن را بایک قاشق فلزی جدا کنید.
۵) مارمالادها را بیشتر از یک سال نگهداری نکنید.
۶) مارمالادهای آماده را قبل از استفاده ۱۵ روز الی یک ماه در یخچال نگهداری کنید تا عطر و طعم مطبوع تری برایتان داشته باشد.
۷) شکرک زدن مارمالاد ممکن است به این دلایل باشد:
الف) شکر آن زیاد باشد.
ب) مارمالاد بیشتر از زمان پخت مقرر پخته شود.
۸) مارمالادها باید در قابلمه لعابی یا استیل پخته شود. ظرف باید متناسب با اندازه شکر و میوه باشد. به طوری که وقتی شکر و میوه را درون ظرف می ریزیم بیشتر از یک سوم حجم ظرف را نگیرد تا زمان پخت مخلوط از ظرف بیرون نریزد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت نیکا شاکرمی رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی خلیج فارس شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس زلزله پلیس راهور قتل شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی سلامت
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی عفاف و حجاب تلویزیون جواد عزتی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا غزه جنگ غزه حماس چین نوار غزه انگلیس عربستان اوکراین یمن
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن فرودگاه تبلیغات ناسا پهپاد
سرطان فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت مسمومیت