سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

شربت لیمو


شربت لیمو

● مواد لازم
آب لیموترش تازه :۲ لیتر
شکر: ۱/۵کیلوگرم

● آماده سازی
آب لیموترش را در قابلمه‌ای بریزید(لعابی نباشد). شکر را به آن اضافه کرده و روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا شربت …

مواد لازم

آب لیموترش تازه :۲ لیتر

شکر: ۱/۵کیلوگرم

آماده سازی

آب لیموترش را در قابلمه‌ای بریزید(لعابی نباشد). شکر را به آن اضافه کرده و روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا شربت قوام آید. از قاشق فلزی برای هم‌زدن استفاده نکنید. زمانی که قوام آمد(یعنی چنگال بزنیم و بلند کنیم، کمی کش بیاید) شربت ما آماده است. حرارت را خاموش کرده و پس از این‌که کاملا خنک شد، در بطری تمیزی ریخته و در آن را ببندید. این شربت را می‌توانید به مدت ۶ ماه در یخچال نگهداری کنید.

سِرو

یخ را داخل لیوانی قرار دهید. سپس سه‌چهارم لیوان را آب ریخته و یک‌ششم لیوان را از شربت پُر کنید. یک عدد لیموترش را هم اسلایس (نیمه‌قاچ) کرده و چند برش از آن را داخل شربت قراردهید. می‌توانید از همان لیموترش برای تزئین دهانه لیوان هم استفاه کنید.

نکته سلامت

لیمو خواص ادرار‌آوری دارد و در معالجه روماتیسم، نقرس و سنگ کلیه نیز مفید است . از آنجا که خون را پاک می‌کند، برای جوش، دمل و کورک نیز فایده دارد.

میزان کالری : ۱۲۰