شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
سس پستو
در باب سس پستو
پستو اصالتا از جنوای ایتالیا میآید و بهطور سنتی حاوی سیر، ریحان، بادام ایتالیایی (در ایران بادام زمینی یا پسته) روغن زیتون و پنیر پارمسان است. موادی که در آسیاب یا هاون مخلوط شدهاند. کلمه پستو، به له کردن اشاره دارد و بنابراین نقش بازو و زور شما در درستشدن این سس ایتالیایی محفوظ است. البته این روزها یک مخلوط کن، قویتر از هر بازوی ستبری است!
مواد لازم برای یک کاسه سس پستو
حبه سیر:
۶ عدد
ریحان هم برگ هم ساقه:
۳۰۰ گرم (۲لیوان)
پنیر پارمسان:
نصف لیوان
بادام زمینی:
یکچهارم لیوان
روغن زیتون طعمدار:
دوسوم لیوان
زیتون:
دوسوم لیوان
نمک هم به مقدار کم استفاده میشود
هدیه سال نو
اگر پستو را بهعنوان هدیه سال نو انتخاب کردهایم، به دلیل قابلیتهای این سس فوقالعاده خوشمزه است. سسی که مناسب طعمدهی به هر غذایی است که فکرش را بکنید و البته باتوجه به اینکه نسبت آن دست خودتان است می توانید، با جابهجا کردن نسبتها طعم متفاوتی را به دست بیاورید. آشپز مینیمال ما عقیده دارد سس پستو را میشود هر شب بالای سر گذاشت تا خواب بد نبینید!
هاون کاری
هاون وسیله ای است که دیگر در آشپزخانههای ما از آن استفاده نمیشود اما درست کردن سس پستو فرصتی است برای اینکه، این وسیله سنگین دوستداشتنی را دوباره به جهیزیهتان بازگردانید. اصالتا، هیچ سس پستوی درجه یکی نیست که دخالت هاون و دست در آن وجود نداشته باشد. البته اگر شعارهایی که دادیم چندان برایتان مهم نیست میتوانید از مخلوط کن استفاده کنید.
ریحان
ریحان یک سبزی محبوب است که برای آن شعرها گفتهاند. ریحان یک اسم اصیل ایرانی هم هست و ترانهای نیز براساس محبوبی به نام ریحان در فولکلور ایرانی وجود دارد اما در اینجا ریحان بخش مهمی از بدنه سس ماست. ریحانی که در ایران استفاده می شود متفاوت با نوع ایتالیایی است و بنابراین طعمی که از سس پستوی دستساز ایرانی خواهید گرفت کمی متفاوت با بوم و برنگ مدل ایتالیایی است که در مغازهها بهطور آماده وجود دارد. البته دوستان از پشت صحنه اشاره میکنند که: ریحان ایتالیایی بوی تندتری دارد.
درست کنید و نگه دارید
سس پستو را میتوانید مدتها نگه دارید بنابراین از آماده کردن یک کاسه از آن چندان نترسید. اگر این کار را خوب انجام بدهید، حتما رضایت شما جلب خواهد شد. اصولا آشپزی با سیر و زیتون یک دریچه متفاوت است و ما برای امتحان این شاخه، پستو را به شما پیشنهاد میکنیم.
پاستا و پستو
این یک غذای کاملا ساده و زیبا است. پاستا را آبکش کنید و در حالی که هنوز پاستا گرمای خود را از دست نداده، با سس پستو مخلوط کنید. گرمای پاستاها، سس پستو را به خورد رشتهها میدهد.
از این به بعدش هم خیلی ساده است. کمی جعفری خرد شده و اگر خواستید کمی آبلیموی تازه. در این بین پنیر پارمسان هم به شما کمک میکند که پاستای سبزرنگ خوشمزهتری داشته باشید.
اگر به عکس دقت کنید یک گل ریحان هم به چنگال پاستا اضافه شده که البته بیشتر برای زیبایی عکس به شام امشب ما اضافه شده است. اگر حوصله داشتید این کار را انجام بدهید. ریحان همیشه جواب میدهد. این یک غذای کاملا مینیمال است. سریع و خوشمزه. البته شما قبلا زحمتتان را روی سس پستو کشیدهاید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست