چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
خوراک چامین با پلو
مواد لازم
کرفس:
۴ ساقه
هویج:
۲عدد
فلفل دلمهای:
۱ عدد
جوانه ماش:
۱۰۰ گرم
قارچ:
۲۰۰ گرم
پنیر کورد:
۱۰۰ گرم
پیاز:
۲ عدد
سس سویا:
۶ قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص:
دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا کرفس، هویج، فلفل دلمهای و پیاز را به صورت خلال نازک برش زده جداگانه همه را تفت میدهیم به طوری که فقط آب آن کشیده شده و نرم شود. قارچ را خرد کرده و با پنیر کورد کمی تفت میدهیم و بعد سس سویا و جوانه ماش را به آن اضافه کرده برای لحظاتی میگذاریم تمام مواد با هم بپزند. این غذا احتیاج به ادویه ندارد چون سس سویا مزهدار است و تنها چاشنی بکار رفته در این غذاست. این خورش را میتوانید با پلوی سفید سرو کنید.
منبع: مجله خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست