جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

سوپ زرشک


سوپ زرشک

نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم .

مواد لازم :

سینه مرغ : ۳۰۰ گرم

جعفری خردشده : ۱۵۰ گرم

قارچ خردشده : ۱۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق سوپخوری

آرد گندم : دو قاشق سوپخوری

آبلیمو : سه قاشق سوپخوری

زرشک : ۲۰۰ گرم

پیاز : یک عدد

هویج : ۱۰۰ گرم

سیب‌زمینی : ۸۰ گرم

روغن مایع ; نصف پیمانه

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سوپ زرشک :

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم. سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم .