سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

سالاد میگو با سس


سالاد میگو با سس

● مـــــــــواد لازم :
▪ میگوی تمیز و پخته شده : ۱۵۰ گرم
▪ کرفس ریز شده :۱۰۰ گرم
▪ مایونز یا سس سالاد . ۳ قاشق غذا خوری
▪ تخم مرغ :۴ عدد
▪فلفل و نمک : به مقدارکافی
● طــــــــرز تهیه …

مـــــــــواد لازم :

میگوی تمیز و پخته شده :

۱۵۰ گرم

کرفس ریز شده :

۱۰۰ گرم

مایونز یا سس سالاد . ۳ قاشق غذا خوری

تخم مرغ :

۴ عدد

فلفل و نمک :

به مقدارکافی

طــــــــرز تهیه :

کرفس خورد شده را با کمی آب می پزیم تا نرم شود . سپس آنرا در داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست کنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل کمی هم سیر به آن اضافه می کنیم ) و به مدت یک ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم . بعد از مدتی کوتاه میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و بینشان کرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم . سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه کرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری که خورد نشود . می توان اطراف سالاد را با برگ کاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین کرد .

http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۱۴.php