دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
دسر بادرنگ
مواد لازم:
بادرنگ (مانند پرتقال کمی سفت تر) ۱ پیمانه پر
پرتقال پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
نارنگی پوست کنده (پوست نازک را هم میگیریم) ۱ پیمانه پر
کیوی ۱ پیمانه پر
سیب قرمز (پوست کنده) ۱ پیمانه
خلال پسته و بادام از هر کدام ۲/۱ پیمانه
بادام کوهی ۴/۱ پیمانه
خامه فرم گرفته (خامه ۲۰۰ گرم ـ شکر ۱۰۰ گرم) ۲۵۰ گرم
عرق بهارنارنج ـ بیدمشک ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادرنگ، پرتقال و نارنگی را کاملاً پوست کنده و دانهدانه کرده و هر قاچ را از نیمه تقسیم میکنیم و در کاسهای ریخته، کیویها را مربع مربع خرد میکنیم. کیویها بایدکمی سفت باشد. سیبها را قاچ کرده و تمیز میشوئیم و با پوست بصورت مربع مربع قا کرده و داخل مواد میکنیم. همه مواد را که ریختیم، خامه فرم گرفته وخلالهای بادام، پسته و بادام کوهی را مخلوط کرده و با اضافه کردن به بقیه مواد در یخچال قرار میدهیم بعد از یکساعت میتوانیم استفاده کنیم. هنگام استفاده ۲ قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج روی آن میدهیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حج انتخابات دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران هواشناسی شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت تورم
تئاتر محمدعلی علومی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما مسعود اسکویی سینما کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان طوفان الاقصی نتانیاهو
فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی بازی رئال مادرید بارسلونا جواد نکونام پرسپولیس سپاهان باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون باتری گوگل ناسا ویندوز ماهواره
رژیم غذایی مواد غذایی پزشک چای زیبایی ویتامین بیمه کاهش وزن آلرژی افسردگی