جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
ماهی کنجدی با سس مرکبات
مواد لازم برای برای ۴ نفر
۴ عدد ماهی حلوایی فیله شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲ ق.س دانه کنجد
۱ ق.س روغن زیتون
یک دوم فنجان آب پرتغال
۲ عدد پرتغال پوست کنده و قسمت شده
۱ عدد لیمو- ۲ ق.س پیازچه
طرز تهیه
ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنید و کنجد را روی آن بپاشید. سپس در روغن زیتون که با حرارت ملایم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آنها را در یک دیس گذاشته گرم نگهدارید. حرارت را کم کنید و آب پرتغال را درون تابه ریخته و هم بزنید تا غلیظ و شیرین شود . سپس آنرا روی فیلههای ماهی ریخته و با پرتغال و لیموترش تکه تکه شده تزئین کنید.
ارزش غذایی
کالری :
۲۱۳
چربی:
۷
پروتئین :
۲۳
فیبر:
۳
سدیم:
۱۶۲
کربوهیدرات:
۱۵
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها وزیر کشور
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو مالیات قیمت خودرو چین قیمت طلا قیمت دلار مسکن بازار خودرو ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان ترکیه یمن لبنان
فوتبال ایران پرسپولیس استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر سپاهان جام حذفی لیگ برتر انگلیس بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز گوگل آیفون اپل باتری سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست سازمان غذا و دارو دیابت کاهش وزن آلزایمر