دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

خوراک اسفناج


خوراک اسفناج

● مواد لازم برای شش نفر
▪ ۴۰۰ گرم برگ اسفناج
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک حبه سیر بزرگ
▪ ۹ عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری شیر
▪ یک سوم فنجان پنیر پارمسان
▪ …

مواد لازم برای شش نفر

۴۰۰ گرم برگ اسفناج

یک قاشق مرباخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز متوسط

یک حبه سیر بزرگ

۹ عدد تخم مرغ

دو قاشق مرباخوری شیر

یک سوم فنجان پنیر پارمسان

دو قاشق مرباخوری پودر گوجه فرنگی

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

برگ اسفناج را پاک کرده و بخوبی خرد کنید سپس آن را درون قابلمه ای مناسب بریزید و یک چهارم فنجان آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برای چند دقیقه به آرامی پخته و آب آن کاملاً بخار شود.

در کاسه ای تخم مرغ را با شیر و پنیر پارمسان بخوبی مخلوط کنید و سپس پودر گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. روغن زیتون را در تابه ای مناسب بریزید و برای دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس سیر له شده را در آن تفت داده و سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید. پس از این که پیازها کمی سرخ شد، اسفناج های پخته شده را روی آن بریزید و کاملاً مواد را هم بزنید. سپس مخلوط درون کاسه را به آرامی روی اسفناج ها ریخته و صبر کنید تا مواد برای ۱۵ دقیقه به آرامی سرخ شده و پخته شود.

[مریم سعادتی]