شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
۷ قانون کباب
با آمدن فصل تابستان و تعطیل شدن مدارس، پیکنیک رفتن به یکی از سرگرمیهای مردم در آخر هفته تبدیل میشود و خیلیها انواع کباب را بهعنوان غذای پیکنیک انتخاب میکنند یا در نهایت مقداری گوشت را روی منقل یا کبابپز میپزند، غافل از آنکه کباب کردن هم اصولی دارد که اگر توجهی به آن نشود، غذای آماده شده ارزش غذایی لازم را نخواهد داشت...
۷ اصل از اصولی که برای کباب کردن موادغذایی باید رعایت شود را در این مقاله خواهیدخواند.
● قبل از هر چیز، چربیهای گوشت را بگیرید:
گوشتهای لخمتر را برای کباب کردن انتخاب کنید زیرا چربیهای گوشت حین کباب شدن ایجاد دودی میکند که سرشار از ترکیبات سرطانزا نظیر HCA (هتروسیلیک آمینها) است و بررسیها نشان دادهاند احتمال ابتلا به سرطان پانکراس با دریافت این ترکیبها افزایش پیدا میکند.
● گوشت را مزهدار کنید:
بررسیها نشان دادهاند حداقل ۳۰ دقیقه مزهدار کردن گوشت، از تشکیل HCA به میزان قابل ملاحظهای پیشگیری میکند. ترکیبهای مختلف برای مزهدار کردن به نسبتهای گوناگونی باعث کاهش تشکیل این ترکیب سرطانزا میشود مثلا اگر گوشت را با سبزیهای معطر مزهدار کنید، در مقایسه با مزهدار کردن گوشت با ادویهها کمتر HCA تشکیل میشود.
● روی تکههای گوشت برش بدهید:
بررسیها نشان دادهاند هرچه گوشت در زمان طولانیتری در معرض حرارت قرار بگیرد، ترکیبهای سرطانزا بیشتر تشکیل خواهد شد. برای کوتاه کردن زمان کبابکردن، بهتر است ابتدا گوشت را در مایکروفر نیمپز، سپس روی آنها برشهایی ایجاد کنید و بعد آنها را روی کبابپز بگذارید. به این ترتیب، زمان پخت کوتاهتر میشود و تشکیل ترکیبهای سرطانزا تا ۹۰ درصد کمتر خواهد شد.
● فرآوردههای گوشتی را کباب نکنید:
برخی افراد سوسیس یا هاتداگ را روی کبابپز میگذارند و کباب میکنند در حالی که این کار اصلا درست نیست زیرا ترکیبهای سرطانزای بیشتری در آنها ایجاد خواهد شد و بررسیها نشان دادهاند که خوردن مداوم این خوراکیها احتمال بروز سرطان روده را افزایش میدهد.
● شعله آتش را تنظیم کنید:
قبل از هر چیز مطمئن شوید شعله آتش قرمز است و یکنواخت میسوزد. به این ترتیب حرارت پخت نیز یکنواخت خواهد بود. تکههای گوشت و سبزیهایی که میخواهید کباب کنید را نزدیک شعله قرار ندهید زیرا در این صورت میسوزند و ترکیبهای سرطانزا در غذا بیشتر تشکیل میشوند.
● سبزیهای تازه را نیز کباب کنید:
برای آنکه از طعم کباب گوشت لذت ببرید، سبزیهای مختلف فصل را نیز کباب کنید. سبزیهایی مانند قارچ، سیب زمینی، فلفل، کدو سبز، بادمجان و گوجهفرنگی. شما حتی میتوانید بنا بر ذائقهتان، میوههایی مانند سیب و گلابی نیز کباب کنید. به این ترتیب میزان ترکیبهای سرطانزایی که ممکن است بر اثر خوردن کباب وارد بدنتان شود به حداقل ممکن میرسد.
● کبابپز را تمیز کنید:
هر بار که از کبابپز استفاده میکنید، تمام وسایل آن و سطوحی که تکههای گوشت را روی آن میگذارید، کاملا با کاردک تمیز کنید و آنها را با دقت بشویید. به این ترتیب ترکیبهای سرطانزایی که روی سطوح ماندهاند، پاک میشود و میزان تشکیل و دریافت این ترکیبهای زیانبار به حداقل ممکن میرسد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت چین سیستان و بلوچستان انتخابات امیرعبداللهیان شورای نگهبان حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران باران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا فضای مجازی پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن تورم بانک مرکزی قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار ارز ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اسرائیل فلسطین روسیه آمریکا ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه تلفن همراه عکاسی کولر
کبد چرب فشار خون گرما