چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

سالاد اسفناج | طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو


مواد لازم سالاد اسفناج با گردو



جوانه اسفناج  450 گرم

پنیر بز  113گرم

گردوی کامل  113گرم

سیر ریز شده  1 حبه

فلفل دلمه ای قرمز  1 عدد

روغن زیتون  ¾ پیمانه

سرکه کاج   ¼ پیمانه

کرنبری خشک ¼ پیمانه

کره آب شده  1 قاشق غذاخوری

شکر  1 قاشق غذاخوری

ترکیب خردل و عسل  1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز  ¼ قاشق چایخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

 

 
سالاد اسفناج | طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو

طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو



    فر را روی 149 درجه سانتی گراد روشن کنید. گردوها را در کاسه ای ریخته، کره آب شده را روی آن ها ریخته و شکر را بپاشید و به آرامی هم بزنید تا گردوها خوب با شکر پوشیده شوند. آنها را در یک لایه روی کاغذ روغنی قرار داده و برای 20 دقیقه در فر بپزید. اجازه دهید به حدی سرد شوند که بتوان به آن ها دست زد.
     خردل و عسل، سیر، فلفل قرمز و سرکه کاج را در کاسه ای با اندازه متوسط بزنید. به آرامی روغن را به ترکیب افزوده و مداوم هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. به مواد نمک و فلفل بزنید.
    کاهو و جوانه اسفناج را در کاسه بزرگی بریزید. فلفل دلمه ای را ببرید، دانه های آن را خارج کنید و به تکه های باریک 2 تا 5 سانتی متری خرد کنید. پنیر بز، کرنبری های خشک، فلفل دلمه ای و گردو ها را اضافه کنید و با ¼ پیمانه سس مخلوط کنید.
    بلافاصله سرو کنید. باقی سس را در یخچال بگذارید.


سالاد اسفناج | طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو

نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج

سالاد اسفناج جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سالاد اسفناج ، طرز تهیه سالاد اسفناج با گردو