شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

شامی کباب لرستانی


شامی کباب لرستانی

● مواد لازم:
سیب زمینی: ۴عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم
مغز گردو: ۴تا۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲عدد
سبزی معطر (ترخون+مرزه+جعفری): کمی
رب انار: ۲قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
روغن، نمک، …

مواد لازم:

سیب زمینی: ۴عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم

مغز گردو: ۴تا۶ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۲عدد

سبزی معطر (ترخون+مرزه+جعفری): کمی

رب انار: ۲قاشق غذاخوری

آرد: یک قاشق غذاخوری

روغن، نمک، ادویه و آب و پیاز: به مقدار لازم

طرز تهیه:

شامی کباب شامل دو قسمت شامی و مایه شامی کباب.برای تهیه شامی ابتدا ۴عدد سیب زمینی نپخته را پوست می گیریم و آن را رنده می کنیم. سپس ۲۵۰گرم گوشت چرخ کرده را به همراه ۲عدد تخم مرغ و یک قاشق آرد مخلوط می کنیم.

مغز گردوها را آسیاب می کنیم و دو قاشق غذاخوری از آن را با نمک و سبزی و ادویه به مایه اول خود اضافه می کنیم تا به شکل مایه کتلت درآید. از خمیر آماده شده مانند کتلت به اندازه گلوله ای برمی داریم و در کف دست باز و در ماهی تابه سرخ می کنیم.برای تهیه مایه نیز ابتدا یک عدد پیاز متوسط را به صورت خلال در روغن سرخ می کنیم و یک قاشق آرد و باقیمانده مغز گردوی آسیاب شده را به پیاز می افزاییم و با آن تفت می دهیم. سپس سه قاشق غذاخوری رب انار و یک لیوان آب به این محلول اضافه می کنیم و آن ها را خوب هم می زنیم.

شامی کبابی را که سرخ کرده ایم داخل مایه به مدت ۳۰ تا ۴۵دقیقه در حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و غلیظ شود.