پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی


کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی

این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد

خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم

شکر: ۲۰۰ گرم

پودر ژلاتین: ۳قاشق سوپخوری

آب سرد:یک‌دوم پیمانه

رنگ هلویی خوراکی: چند قطره به دلخواه

وانیل: یک‌دوم قاشق چایخوری

آب پرتقال: یک و نیم پیمانه

توت فرنگی رنده شده: ۲۰ عدد

روش تهیه:

۱. ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط می‌کنیم، تا جایی که پف کنند . سپس خامه را اضافه کرده هم می‌زنیم و مواد را به همراه آب پرتقال وتوت فرنگی‌های رنده شده داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا کرم جوش آید.

۲. وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

۳. همیشه به این نکته باید دقت کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.