پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
یک «گیک» اندرویدی
همانطور که میدانید یک گیک، کاربری است که کارهای متفاوت و خارقالعادهای انجام میدهد، مثلا این افراد کتابهای طنز خاص میخوانند، بازیهای خاص انجام میدهند و پسترهای مخصوص به بازیهای نینتندو را جمع آوری میکنند.
البته خیلی از افراد مطرح در جهان زمانی یک گیک بودهاند، ولی در حال حاضر با بالاتر رفتن سن گیکها ترجیح دادهاند به کاربران معمولی تبدیل شوند. در عوض نسل جوانتر جای آنها را گرفتهاند. به همین منظور در اینجا تعدادی از نرمافزارهای مناسب برای گوشیهای اندرویدی متعلق به گیکها آورده شده است. به شما پیشنهاد میکنم مطالب مربوط به این بازیها را مطالعه کرده و در صورت تمایل چنین برنامههایی را روی گوشیتان نصب کنید.
● AIDE
توانایی کدگذاری برنامهها و اینکه شما بدانید به چه شکل یک گیک برنامه مینویسد به یک دانش معمول و مورد نیاز تبدیل شده، به همین منظور لازم است هر چند به میزان کم دانش برنامهنویسی داشته باشید. این برنامهنویسی را میتوانید روی هر سیستمعامل انجام داده و به برنامه دلخواه خود برسید. اندروید یکی از بهترین سیستمهایعامل برای نوشتن چنین برنامههایی است. به منظور ساده سازی چنین فرآیندی برنامهای با عنوان AIDE طراحی شده که به شما کمک میکند برنامه دلخواه را برای گوشیتان طراحی کرده و سپس تست کنید. در نتیجه تست چنین برنامهای به آسانی میفهمید برنامه مورد نظر برایتان مناسب است یا نه!
● EveryCircut
EveryCircut برنامهای است برای طراحی مدارهای مختلف، علاوه بر این هم متخصصان و هم افراد مبتدی میتوانند از این برنامه استفاده کنند. اساس کار این برنامه برای تست مدارهای مختلفی است که طراحی میکنید تا از این طریق متوجه شوید مدار مورد نظر کارایی لازم را برایتان دارد یا نه.
● iFixit
اگر یکی از گجتهای الکترونیکیتان دچار نقص شده و قصد دارید آن گجت را خودتان تعمیر کنید، بد نیست این کار را با کمک برنامه راهنما انجام دهید. برنامهای با نام iFixit به شما کمک میکند دوربین، گوشی، MP۳ یا هر گجت دیگر را به آسانی تعمیر کنید. این برنامه به صورت قدم به قدم به شما آموزش میدهد به چه شکل گجت مورد نظر را باز کرده و پس از درستکردن این وسیله به آسانی آن را ببندید.
● Sky Map
چهارمین نرمافزاری که بد نیست برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید، برنامهای است با عنوان نقشه آسمانی. اگر تا به حال این برنامه را امتحان نکرده اید، در اولین فرصت این کار را انجام دهید. لازم است گوشیتان را رو به آسمان قرار دهید، پس از آن میتوانید به یک مسافرت در کهکشان و سرزمین ستارهها بروید. با کمک این برنامه گوشیتان به آسانی مکان قرار گرفتن ستارهها و دیگر سیارات را به شما نمایش میدهد.
● Mathlab Graphing Calculator
برخی محاسبات بسیار پیشرفته از طریق TI-۸۳ انجام میشود، ولی چنانچه این گجت در دسترستان نباشد بهتر است برنامهای جهت جایگزینی آن پیدا کنید. برنامهای با عنوان ماشین حساب مطلب جایگزینی مناسب برایتان خواهد بود. البته تنها راه استفاده از چنین برنامهای متصلکردن گوشی به اینترنت است.
● Tasker
چنانچه یک گیک هستید لازم است کنترل گوشیتان را به دست گیرید. برای انجام چنین کاری به یک نرمافزار کمکی نیاز دارید که تسکر یکی از همان برنامههاست. نحوه کار با این برنامه به این شکل است که با تنظیم برنامه مورد نظر روی زمانی خاص یا پس از انجام کاری خاص، تسکر به شکل خودکار، کار مورد نظر شما را برایتان انجام میدهد. هر چند برای استفاده از این برنامه ابتدا لازم است مبلغی را برای آن پرداخت کنید، ولی نسخهای از آن هم به صورت امتحانی روی اینترنت موجود است.
● TeamViewer
میتوانید از طریق گوشی رایانهتان را کنترل کرده تا کارهای مورد نیازتان را انجام دهید. تنها نرمافزاری که میتواند در انجام این کار به شما کمک کند، برنامه TeamViewer است. این برنامه در نقش یک ریموت کنترل برای رایانهتان عمل میکند.
البته این را هم باید اضافه کنیم که برای کار با چنین برنامهای باید از طریق وای.فای یا ارتباطات سلولی به وسیله مورد نظر متصل شوید. هر چند رایانه مقصد هم باید برنامه مورد نظر را داشته باشد و از طریق یکی از راههای اتصال گفته شده به گوشیتان متصل شود. ولی در نهایت کار با چنین برنامهای به شما کمک میکند کارهایتان را به شکل گروهی و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهید.
● C:geo
حتما تا به حال بازی گنجیابی را امتحان کردهاید، Geaocaching یکی از انواع این مدل بازیهاست.
در حقیقت این بازی به منظور پیداکردن گنج در دنیای بیرونی ساخته شده، به همین منظور بازیکنان در تلاشاند ابزارهایی با نام geocaches را در محیطهای خارجی این بازی پنهان کنند. البته کار پنهانکردن گنج با کمک گوشی و GPS انجام میگیرد، ولی لازم است شما به اینترنت متصل شوید تا بتوانید گنجهای پنهان شده را پیدا کرده و از این طریق بازی مورد نظر را انجام دهید. هر چند برای انجام بازی با این برنامه نیازی نیست شما هزینهای پرداخت کنید، بلکه این بازی به صورت رایگان در دسترستان قرار خواهد گرفت.
● How Stuff Works
آیا تا به حال سایت How Stuff work را دیدهاید؟ اگر ندیده اید بد نیست بدانید این سایت به منظور ارائه اطلاعات عمومی به کاربران طراحی شده است. ولی نرمافزار اندرویدی How Stuff Work که به آسانی روی گوشیتان نصب میشود، اطلاعاتی در زمینه نحوه کارکرد گجتهای مختلف میدهد. اطلاعاتی مربوط به باتریها، آتشفشانها، ماکروویو و هر آنچه را لازم است شما بدانید.
● ۲۶۰۰.emu
چند سال پیش تنها وسیله بسیار مطرحی که به عنوان کنسولی برای بازی مورد استفاده قرار میگرفت، آتاری ۲۶۰۰ بود. ولی برای انجام بازیهایتان باید آن دایناسور را به همراه داشته باشید، تنها راهحل برگشتن به آن زمان و بازی به آن شیوه کار با نرمافزار ۲۶۰۰.emu است. این نرمافزار به شما کمک میکند برنامههای مورد نظرتان را در اختیار داشته باشید.
منبع:www.phonarena.com
نازلی وحدت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست