پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی


کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی

این کیک کاملا پاییزی است. رنگ و شکل آن ترکیبی از رنگ های پاییز است. میوه های داخل آن نیز پاییزی هستند.

این کیک کاملا پاییزی است. رنگ و شکل آن ترکیبی از رنگ های پاییز است. میوه های داخل آن نیز پاییزی هستند.

تعداد: ۲۰ نفر

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۴۵ دقیقه

مواد لازم

۱ ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای

نصف پیمانه کره آب شده

¼ پیمانه آب

۵ تا ۶ عدد پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده

دو پیمانه آرد کامل

دو قاشق چایخوری جوش شیرین

نصف قاشق چایخوری پودر هل

۴ عدد تخم مرغ

دو پیمانه شکر

یک پیمانه شیر

¼ پیمانه کره

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، کره آب شده و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را کف ظرف بپاشید. حلقه های میوه را روی آنها بچینید و کنار بگذارید.

۲. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن بزنید.

۳. در یک قابلمه کوچک، شیر و ¼ پیمانه کره آب شده را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مواد بریزید و هم بزنید. سپس آنها را آرام روی حلقه های میوه بریزید.

۴. ۴۵ دقیقه آن را بپزید. پس از سرد شدن آن را برگردانید و شکر قهوه ای روی آن بپاشید.

ارزش غذایی

کالری: ۲۷۷

چربی: ۸ گرم

کلسترول: ۵۶ میلی گرم

کربوهیدرات: ۴۹ گرم

فیبر: ۱ گرم

پروتئین: ۳ گرم

سدیم: ۱۳۴ میلی گرم

پتاسیم: ۱۲۶ میلی گرم

کلسیم: ۷۷ میلی گرم

آهن: ۱ میلی گرم