چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سالاد نخود فلفلی


سالاد نخود فلفلی

نخودها را از شب قبل خیس کرده، سپس آنها را آبکشی کنید.

مواد لازم:

450 گرم نخود

1 تا 2 ق س روغن زیتون

1ق چ پودر زیره

2 /1 ق چ فلفل پاپریکا

2 /1 ق چ زردچوبه

2 /1 ق چ پودر دارچین

4 /1 ق چ پودر زنجبیل

مقداری نمک و فلفل

1 پیمانه کاهوی خرد شده

4 /3پیمانه جعفری

2 /1 پیمانه برگ کلم خرد شده

10 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی

4 /1 پیمانه پیاز خرد شده

مواد لازم برای سس

2 /1 پیمانه ماست

2 /1 پیمانه سس مایونز

3 حبه سیر له شده

2 ق س آب‌لیمو

به میزان لازم نمک و فلفل

روش تهیه:

1. نخودها را از شب قبل خیس کرده، سپس آنها را آبکشی کنید. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. نخودها را داخل یک کاسه بریزید. روغن زیتون، زیره، فلفل پاپریکا، پودر زنجبیل و مقداری نمک، پودر دارچین، زردچوبه و فلفل هم اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خورد نخودها برود.

2. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس نخودها را روی آن بریزید. سینی را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نخودها برشته شوند، سپس آنها را داخل ظرفی بریزید.

3. در یک ظرف مناسب کاهوی خرد شده، جعفری، برگ کلم خرد شده و پیاز خرد شده را بریزید. گوجه‌ها را از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. در انتها نخودهای برشته شده را به مواد داخل ظرف اضافه کنید.

4. در یک کاسه مواد لازم برای تهیه سس را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید